Ale super wieści!!! Trzymam kciuki. Uśmiechaj się ile wlezie, obsypuj wszystkich swoimi dobrymi emocjami a zobaczysz, że będzie tak, jak tego pragniesz. Czekam na dalsze wieści. Ściskam na dobrą drogę :-)
Kawa3 - no i ja Ci gratuluję TEJ nowej pracy !! Głowa do góry !! Musi być dobrze !! Myślami jutro będę z Tobą - trzymaj się dzielnie !! Pozdrawiam - Elek
Bardzo wam dziękuję za słowa otuchy, tymbardziej że nie wiem czy będę zadowolona. Na pierwszej zmianie będę musiała wstawać o czwartej rano. Czy ktoś z was wstaje tak wcześnie?
Własnie wróciłam z pracy.Jak na pierwszy dzień to całkiem spoko.Myślę że się przyzwyczaję Zresztą po świetach będę miała inne stanowisko.Bedzie dobrze,dzieki za kciuki.
No i doczekałam się :-) Pewnie jesteś zmęczona od tych wszystkich emocji, ale cieszę się, że znalazłaś chwilkę by do nas napisać. Jeśli nic Cię nie zniechęciło na początku, to już teraz może być tylko dobrze a nawet jeszcze lepiej :-) Nadal trzymam kciuki. Uściski.
Kochani, jutro zaczynam nową pracę.Troche jestem zestresowana, ale od razu o wiele lepiej się czuję.
Trzymam kciuki!!!
Ale super wieści!!! Trzymam kciuki. Uśmiechaj się ile wlezie, obsypuj wszystkich swoimi dobrymi emocjami a zobaczysz, że będzie tak, jak tego pragniesz. Czekam na dalsze wieści. Ściskam na dobrą drogę :-)
Powodzenia!!!! Trzymam kciuki
Daj znać co i jak
Noooo..., Kochana! G R A T U L A C J E !!!!!
Będzie DOBRZE, cieszę się z Tobą :))) Pozdrawiam, Ania.
gratuluje ;)) wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki :)
Kawa3 - no i ja Ci gratuluję TEJ nowej pracy !!
Głowa do góry !! Musi być dobrze !!
Myślami jutro będę z Tobą - trzymaj się dzielnie !!
Pozdrawiam - Elek
Bardzo wam dziękuję za słowa otuchy, tymbardziej że nie wiem czy będę zadowolona.
Na pierwszej zmianie będę musiała wstawać o czwartej rano. Czy ktoś z was wstaje tak wcześnie?
ja kiedys wstawalam, jak mialam na 6 do pracy...latwo nie bylo, ale mozna sie przyzwyczaic:) Gratuluje nowej pracy!
Będzie dobrze:) Głowa do góy! Trzymam kciuki!
milego pierwszego razu :):):):):)
powodzenia ... mrrrruczando bede slac :) mmmmrrrrrr
Powodzenia !!!
Powdzenia w nowej pracy :)
Wszystko bedzie dobrze - tylko sie nie martw:)))
A ja zagladam żeby się dowiedzieć jak poszło a tu... cisza :-(
A i ja wdepłam tu , wiedziona ciekawością jak dzień minął ....
Kawa3 - Babolu .... czekamy :)
dopiero dzisiaj przeczytałam że nowąpracęzaczynasz. I jak było??:)
Własnie wróciłam z pracy.Jak na pierwszy dzień to całkiem spoko.Myślę że się przyzwyczaję
Zresztą po świetach będę miała inne stanowisko.Bedzie dobrze,dzieki za kciuki.
No i doczekałam się :-) Pewnie jesteś zmęczona od tych wszystkich emocji, ale cieszę się, że znalazłaś chwilkę by do nas napisać. Jeśli nic Cię nie zniechęciło na początku, to już teraz może być tylko dobrze a nawet jeszcze lepiej :-) Nadal trzymam kciuki. Uściski.