Forum

Rozmowy wolne i frywolne

szowinista roku :)

• Autor: Bodek Data: 2008-03-13 10:10:13

usmialem sie :)
    ten gosc ma fajnie gadane :)

http://pl.youtube.com/watch?v=TIraosyOWIw

• Autor: Ave Data: 2008-03-13 12:00:38

Jesli on mówi to co rzeczywiście mysli (a nie tylko, zeby o nim mówic - byle co, ale niech mówią...) to mnie to raczej nie smieszyło. Jesli mamy takich polityków, z takimi poglądami, to raczej należałoby płakać, a nie się śmiać.

• Autor: Ave Data: 2008-03-14 01:44:20

W dużym uproszczeniu : Kobiety też ponoszą winę za to, że ktoś taki dostaje się do parlamentu, że mężczyźni bywają lepiej wynagradzani i zajmują częściej wyższe stanowiska - jesli same kobiety mając do wyboru - kobietę i mężczyznę o takich samych kwalifikacjach, wykształceniu, itp - np. na stanowisko menedżera - częściej wybierają mężczyznę, kierując się jakąś nielogiczna zasadą "że facet da sobie lepiej radę" , faceci w takim wypadku najczęściej wybiorą faceta - czytałam takie opracowania badań i choć krew mnie zalewała, to wiedziałam, że to prawda - w pracy, rózne konkursy czy wybory władz potwierdzaja tą regułę... najsłabszy kandydat (ale facet) wygrywa z lepszą kandydatka (bo to kobieta), oj wiele jeszcze nauki przed nami...

• Autor: dagusia_29 Data: 2008-03-14 15:35:43

Wiesz moge Tobie napisać jak to było u mnie w firmie Pani Prezes postawiła na młodą kadre kierowniczą i to oczywiście młode kobiety?? I sprawdziły się jako Panie Kierownik i wszystko było OK, do momentu kiedy Panni kierownik działu WD poszła na chorobowe ze względu na to że jest w ciąży potem oczywiście macieżyński zaraz potem zastępca Pani kierownik też była w ciąży i dział został bez kadry kierowniczej potem jeszcze 2 Panie technolog. Pani prezes zrezygnowała z tego pomysłu na rzecz męskiej kadry gdyż nie zachodzą w ciąże nie zostają w domu z dziećmi gdy chorują!!!!!!! To przykre  ale w wyborze praownika często kierujemy się "dobrem" firmy i chcemy pracownika, z którym będziemy mieć mniej problemów i gwarancja braku ciąży. To barrdzo przykre bo w praktyce to różnie bywa

• Autor: luckystar Data: 2008-03-13 14:07:28

Na na na.... najdluzsze 8 mmmm .... minut w w w w mmm ....moim zzzzy....zyciu - o kurcze chyba mi sie udzielilo. Jednak jestem zdecydowanie za eutanazja i to dla dobra ludzkosci :))))

• Autor: alicja37 Data: 2008-03-13 20:55:17

Oglądałam to,i brak mi słów aby określić tego faceta.

• Autor: marinik Data: 2008-03-14 08:33:19

popierlmandolony stworek.

• Autor: pandora Data: 2008-03-14 13:53:49

Krowa, co dużo ryczy, mało mleka daje - ja jestem tylko ciekawa, jak to jest u niego w domu NAPRAWDĘ i czy czasem nie leczy w ten sposób kompleksów pantoflarza...
    p.

Przejdź do pełnej wersji serwisu