Od kiedy zaglądnełam tu po raz pierwszy torty stały się moją obsesją. Tak modziłam, że wymodziłam. Postanowiłam w tym roku sama upiec torta dla mojego dziecka. A ponieważ robiłam dwie oddzielne imprezy: dla rodziny i dla dzieciaczków, to i torty musiały być dwa. Ja jestem zadowolona - a moi goście byli pod wrażeniem.
Ciężko wytłumaczyć; poprostu wysiliłam wyobraźnię i przed pokryciem marcepanem uformowałamm za pomocą biszkoptu i masy nos, łuki brwiowe, policzki i usta. Potem to już zwykła kosmetyka. A ostatnio zostałam postawiona w ostry stan gotowości i musiałam zrobić takiego shreka w 3 godz. Ale była jazda.
Od kiedy zaglądnełam tu po raz pierwszy torty stały się moją obsesją. Tak modziłam, że wymodziłam. Postanowiłam w tym roku sama upiec torta dla mojego dziecka. A ponieważ robiłam dwie oddzielne imprezy: dla rodziny i dla dzieciaczków, to i torty musiały być dwa. Ja jestem zadowolona - a moi goście byli pod wrażeniem.
super torty. Masz talent dziewczyno.
Wasze pochlebne zdania są dla mnie motorem do dalszych działań.Dziękuję
pociąg suoperaśny,,,, czym pokrywałas ciasta?
Obydwa torty pokrywałam sztucznym marcepanem ( wg Basi19). Miło mi, że się podobają. Bo zdanie rodziny i przyjaciół jest jednak mniej wiarygodne.
a jak zrobilas tego shreka?
Ciężko wytłumaczyć; poprostu wysiliłam wyobraźnię i przed pokryciem marcepanem uformowałamm za pomocą biszkoptu i masy nos, łuki brwiowe, policzki i usta. Potem to już zwykła kosmetyka.
A ostatnio zostałam postawiona w ostry stan gotowości i musiałam zrobić takiego shreka w 3 godz.
Ale była jazda.
Gratuluję twórczej weny !!!
I to się nazywa prawidłowe korzystanie z WuŻetowych stron !!
Brawo !!
Świetny jest ten Shrek . Moja córa go zobaczyła i powiedziała ,że też chce takiego bo jest zielony ( uwielbia ten kolor) .
No to do dzieła. Torcik się naprawdę szybko robi. Jakby co to służe pomocą, choć raczej już wszystko napisałam co mogłam napisać.
Ja też jestem pod ogromnym wrażeniem a shreek dla mnie bomba.
Urodzinki musiały być udane ale chyba wszyscy żałowali zjedzenia tych cudów
NO NO SUPEROWE twoje torty , wszystkiego dobrego Karolinko !