nie wiem co to jest seromix, ale ja znam "sernix" DR Oetkera i on ciasta mi nie psuje,trzeba zachować proporcje,dodając samodzielnie taki sernix,no chyba że w przepisie jest juz ujęty.
Ja używam zawsze "sernix" i mi sernik wychodzi superrrrr po za tym kazdy sernik troszkę upadnie zależy jak sie wyjmuje z pieca?? i w jakiej temperaturze piecze?? pozdrawim
zrobiłam na poprzednie święta,ale sernik strasznie opadł,więcej tego nie kupię
Też zrobiłam raz.Nie dość,że sernik opadł,to zmienił smak i konsystencję.
nie wiem co to jest seromix, ale ja znam "sernix" DR Oetkera i on ciasta mi nie psuje,trzeba zachować proporcje,dodając samodzielnie taki sernix,no chyba że w przepisie jest juz ujęty.
Ja używam zawsze "sernix" i mi sernik wychodzi superrrrr po za tym kazdy sernik troszkę upadnie zależy jak sie wyjmuje z pieca??
i w jakiej temperaturze piecze?? pozdrawim