Ło matulu .... ależ to są piękne prace !! Gratuluję cierpiwości ....nio i talentu !! Ciekawi mnie jakiej wielkości są te obrazy ? Pozdrawiam zdolną Lusy :))) - Elek
Piekne, praco- i czasochłonne :)))) Wiem ile czasu i cierpliwości do tego trzeba, bo moja siostra tez ma zupełnego fioła na punkcie haftu krzyzykowego. Żeby robic takie cuda trzeba to bardzo lubić .Gratuluję :)))))))))
Przepiekne gratulacje talentu i cierpliwości. To wykonanie każdego szczegułu i oprawy cudo. Jak długo pracujesz nad takim obrazem? Ja dostałam w prezencie slubnym od kuzynki damę z pawiem oprawioną też cudna. Pozdrawiam
Duży z homarem zajoł mi 3 miesiące, a chatka 3 tygodnie, róże to już dawno nie pamiętam :) Dziękuje bardzo pięknie wszystkim. Jak będą następne to też pokaże :)
piękne . Gratuluje cierpliwości. Ja mam zaczęte chyba 4 obrazy i czekaja na dokonczenie ale ..... lenistwo niestety:). Poswietach w moim miesci bedzie wystawa obrazow krzyżykowych. Jak sie napatrze to moze mi ochota wroci zeby dokonczyc moje:)
Piewszy wcześniej wyszyty, ale oprawiony dopiero teraz. Drugi martwa natura , trzeci domek marzeń.
Chylę czoła! Ale masz talent! I cierpliwość :-)
Wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podziwiam osoby, które zajmują się haftem krzyżykowym.Brawo!
Ło matulu .... ależ to są piękne prace !!
Gratuluję cierpiwości ....nio i talentu !!
Ciekawi mnie jakiej wielkości są te obrazy ?
Pozdrawiam zdolną Lusy :))) - Elek
Gratuluje, to wymaga rzeczywiscie anielskiej cierpliwosci !!!
Pierwszy ma 50x40cm, drugi 70x50, trzeci 25x35 :):):):):):):):):)
Przepiekne! Ciekawa jestem ile czasu zajmuje Ci zrobienie takiego jednego obrazu?
brawo :)) podziwiam :))
Prześliczne... ^.-
Lusy siedze teraz z rozdziawiona geba, oczami na wierzchu i nie moge sie napatrzec!!! Te Twoje cuda sa po prostu sliczne!!
Lusy..piekne..nic dodac nic ujac..piekne...
super... napewno dobry sposób na uspokojenie. ale niestety nie wszystkim taki talent jest dany...
Lusy, jestem pod wrażeniem...,aż mi szczęka opadła...!!! CUDOWNE!!!!
Prawdziwe dzieła sztuki, gratuluję talentu!
Piekne, praco- i czasochłonne :)))) Wiem ile czasu i cierpliwości do tego trzeba, bo moja siostra tez ma zupełnego fioła na punkcie haftu krzyzykowego. Żeby robic takie cuda trzeba to bardzo lubić .Gratuluję :)))))))))
Przepiekne gratulacje talentu i cierpliwości. To wykonanie każdego szczegułu i oprawy cudo. Jak długo pracujesz nad takim obrazem? Ja dostałam w prezencie slubnym od kuzynki damę z pawiem oprawioną też cudna. Pozdrawiam
Coś pięknego!!!! Szczęka mi opadła
Gratuluje talentu
!!!
gratuluję talentu i cierpliwości
Są prześliczne )))
Prześliczne, naprawdę jestem pod wrażeniem bo sama mam "uczulenie" na igłe ;)
Duży z homarem zajoł mi 3 miesiące, a chatka 3 tygodnie, róże to już dawno nie pamiętam :)
Dziękuje bardzo pięknie wszystkim. Jak będą następne to też pokaże :)
piękne . Gratuluje cierpliwości. Ja mam zaczęte chyba 4 obrazy i czekaja na dokonczenie ale ..... lenistwo niestety:). Poswietach w moim miesci bedzie wystawa obrazow krzyżykowych. Jak sie napatrze to moze mi ochota wroci zeby dokonczyc moje:)
Przepiękne ale wolę haftować maszynowo (stebnówka) jest szybciej a ja nie mam cierpliwości