Chciala bym pochwalic sie naszym akwarium.Mamy je juz kilka lat.Wczoraj zostalo odnowione.Wylapalismy wszystkie ryby,powyciagalismy wszystkie kamienie i inne dekoracje,zostalo dokladnie wyczyszczone.A tak wyglada dzisiaj. Pokaze Wam kilka z naszych rybek.Nazw nie znam,nie mam do tego glowy.Nazywamy je po swojemu. Ta ostatnia ryba w doslownym tlumaczeniu z jezyka holenderskiego nazywa sie - ryba slon. Naprawde mozna sie odprezyc patrzac na rybki.To taki zywy obraz.
Troche sprzatania jest.Raz w tygodniu odkurzam dno,czasami trzeba szyby w srodku wyczyscic,no i oczywiscie filter,ale oplaca sie.Raz do roku wywalamy wszystko i robimy od nowa.Dziekuje za mily komentarz.Pozdrawiam.
Super są te Twoje ryby. Zawsze chciałam mieć akwarium. I nawet mieliśmy przez jakiś czas, ale niestety okazało się, że córka jest uczulona na pokarm dla rybek i trzeba było zrezygnować.
Przepiękne akwarium:) Potrafię docenić, gdyż wychowałam się wśród rybek, mój ojciec był kiedyś zapalonym akwarystą:) To "telewizor" który odpręża i relaksuje, w przeciwieństwie do prawdziwego;) Pozdrawiam:)
Chciala bym pochwalic sie naszym akwarium.Mamy je juz kilka lat.Wczoraj zostalo odnowione.Wylapalismy wszystkie ryby,powyciagalismy wszystkie kamienie i inne dekoracje,zostalo dokladnie wyczyszczone.A tak wyglada dzisiaj. Pokaze Wam kilka z naszych rybek.Nazw nie znam,nie mam do tego glowy.Nazywamy je po swojemu.
Ta ostatnia ryba w doslownym tlumaczeniu z jezyka holenderskiego nazywa sie - ryba slon.
Naprawde mozna sie odprezyc patrzac na rybki.To taki zywy obraz.
To dopiero Żywy Obraz w mieszkaniu :))))))
Troche sprzatania jest.Raz w tygodniu odkurzam dno,czasami trzeba szyby w srodku wyczyscic,no i oczywiscie filter,ale oplaca sie.Raz do roku wywalamy wszystko i robimy od nowa.Dziekuje za mily komentarz.Pozdrawiam.
Jestem pod wrażeniem... uwielbiam ryby nie tylko spożywczo:))))... wspaniałe akwarium!
Super są te Twoje ryby. Zawsze chciałam mieć akwarium. I nawet mieliśmy przez jakiś czas, ale niestety okazało się, że córka jest uczulona na pokarm dla rybek i trzeba było zrezygnować.
Przepiękne akwarium:) Potrafię docenić, gdyż wychowałam się wśród rybek, mój ojciec był kiedyś zapalonym akwarystą:) To "telewizor" który odpręża i relaksuje, w przeciwieństwie do prawdziwego;) Pozdrawiam:)
Robi wrażenie , super akwarium i łade rybki , to bardzo miłe i odstresowujące hobby
a to moje skromne akwarium,po malutku sie zapełnia.Popieram wypowiedzi-relaksikkkkk