Po za akwarium mamu w domu inne zwirzaczki.Jak to w wiekszosci przypadkow bywa,wszystko na mojej glowie,ale to nic,ja bardzo kocham zwierzeta,wszystkie. To nasza seniorka 12-o letnia Samba,Przyszla na swiat jako wolna psina w pirenejach.Pozniej jako szczeniak zostala sprowadzona do holandii. To jest 11-o letnia Nuska,moja zywa przytulanaka.Dostalam ja na urodziny. To jest nasz spiewak.Maz dostal go w zeszlym roku od syna na dzien ojca,ale zgadnijcie kto sie nim zajmuje??
Tak,jest troche roboty przy tym zwierzyncu,ale to nic,warto.Zwierzeta potrafia sie odwdzieczyc za nasz trud i prace.Daja nam tyle radosci. Wystarczy,ze co rano schodzac na dol widze 4 piekne slepka wpatrzone we mnie i 2 ogony machajace na powitanie,na dzien dobry.Jestem wtedy juz "ugotowana".A spiew kanarka- to lepsze od radia ha ha ha.Pozdrawiam.
Ale fajny i baaardzo różnorodny ten Twój zwierzyniec...:))) Musisz bardzo kochać zwierzęta ale utrzymanie takiej gromadki wymaga także czasu, warunków no i finasów. Lubię takie domy z wszelaką menażerią....:)))
Po za akwarium mamu w domu inne zwirzaczki.Jak to w wiekszosci przypadkow bywa,wszystko na mojej glowie,ale to nic,ja bardzo kocham zwierzeta,wszystkie. To nasza seniorka 12-o letnia Samba,Przyszla na swiat jako wolna psina w pirenejach.Pozniej jako szczeniak zostala sprowadzona do holandii.
To jest 11-o letnia Nuska,moja zywa przytulanaka.Dostalam ja na urodziny.
To jest nasz spiewak.Maz dostal go w zeszlym roku od syna na dzien ojca,ale zgadnijcie kto sie nim zajmuje??
Fantastyczna menażeria i jestem pewna, że bardzo jest u Was szczęśliwa :)))))
Tak,jest troche roboty przy tym zwierzyncu,ale to nic,warto.Zwierzeta potrafia sie odwdzieczyc za nasz trud i prace.Daja nam tyle radosci.
Wystarczy,ze co rano schodzac na dol widze 4 piekne slepka wpatrzone we mnie i 2 ogony machajace na powitanie,na dzien dobry.Jestem wtedy juz "ugotowana".A spiew kanarka- to lepsze od radia ha ha ha.Pozdrawiam.
Ale fajny i baaardzo różnorodny ten Twój zwierzyniec...:))) Musisz bardzo kochać zwierzęta ale utrzymanie takiej gromadki wymaga także czasu, warunków no i finasów. Lubię takie domy z wszelaką menażerią....:)))