Forum

Galeria

Reszta zwierzynca

• Autor: Piet Data: 2008-03-16 16:35:49

Po za akwarium mamu w domu inne zwirzaczki.Jak to w wiekszosci przypadkow bywa,wszystko na mojej glowie,ale to nic,ja bardzo kocham zwierzeta,wszystkie.  To nasza seniorka 12-o letnia Samba,Przyszla na swiat jako wolna psina w pirenejach.Pozniej jako szczeniak zostala sprowadzona do holandii.
     To jest 11-o letnia Nuska,moja zywa przytulanaka.Dostalam ja na urodziny.
    To jest nasz spiewak.Maz dostal go w zeszlym roku od syna na dzien ojca,ale zgadnijcie kto sie nim zajmuje??

• Autor: Ave Data: 2008-03-16 16:40:48

Fantastyczna menażeria i jestem pewna, że bardzo jest u Was szczęśliwa :)))))

• Autor: Piet Data: 2008-03-17 14:19:44

Tak,jest troche roboty przy tym zwierzyncu,ale to nic,warto.Zwierzeta potrafia sie odwdzieczyc za nasz trud i prace.Daja nam tyle radosci.
    Wystarczy,ze co rano schodzac na dol widze 4 piekne slepka wpatrzone we mnie i 2 ogony machajace na powitanie,na dzien dobry.Jestem wtedy juz "ugotowana".A spiew kanarka- to lepsze od radia ha ha ha.Pozdrawiam.

• Autor: alidab Data: 2008-03-17 17:48:49

Ale fajny i baaardzo różnorodny ten Twój zwierzyniec...:)))  Musisz bardzo kochać zwierzęta ale utrzymanie takiej gromadki wymaga także czasu, warunków no i finasów. Lubię takie domy  z wszelaką menażerią....:)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu