pozytywnych oczywiscie, wiem ze jestescie niezawodni a ja jutro miedzy 12 w poludnie a ... nie wiem jeszcze dokaldnie ktora bede potrzebowac duzo pozytywnej energii oj bardzo duzo wiec błagam o wsparcie
Jutro, czyli dziś - wprawdzie kilka minut po 12-stej, ale to chyba sedno tych potrzeb - uwaga - lecą całe wory, wiadra i jeszcze trochę luzem - poooooszło......Sama dobra energia - trzymam kciuki!!!!!
Dzeikuje Wam wszystkim bardzo serdecznie wasze fluidy bardzo pomogły wszytsko poszłao jak z płatka a zapowiadało sie nieciekawie, pomyslalam o Was tuz przed wejsciem na obrone i kiedy weszłam to nawijałam jak katarynka ;-) dziekuje wam bardzo bardzo mocno jestescie super!!!
dzieki dziewczynki, oj tak wszyscy sa dumni ale ja najbardziej i szczesliwa ze w koncu moge sie zajac swiatami dzis od rana wielkie sprzatanie mycie okien i te sprawy a wieczorkiem w koncu bede mogla spokojnie usiasc i wymyslic menu na swieta tylko tak sie zastanawiam czy robic pierogi z kapusta i grzybami czy tez biała kielbase na kapuscie bo cos sie za oknem poprzestawiało a ja juz sanki schowałam do piwnicy trzeba je bedzie przeprosic ;-)
Ja dziś wyjęłam schowane juz po zimie ciepłe obuwie.Uczniowie mojego męża,dorosłe chłopy zapowiedzieli wczoraj,że pierwszą rzeczą którą zrobia w czasie ferii świątecznych będzie ubieranie choinki Wesolych świąt.
pozytywnych oczywiscie, wiem ze jestescie niezawodni a ja jutro miedzy 12 w poludnie a ... nie wiem jeszcze dokaldnie ktora bede potrzebowac duzo pozytywnej energii oj bardzo duzo wiec błagam o wsparcie
Oj to siuuuuuuuuuuup i moje wszystkie dobre fluidy lecą do Ciebie.Zycze powodzenia!!!
Juz polecialo !! duzzzzoooo , duuzzzo fluidow
dla ciebie .
Trzymam mocno kciuki i przesyłam moc fluidów czujesz jak napływają ??? :)
Będę w pogotowiu z moimi fluidami. Pozdrawiam Agapis.
możesz na mnie liczyc :)) powodzenia
Trzymam kciuki, przesylam mnostwo dobrych mysli i pozytywnej energii.....powodzenia.....
Już wysyłam i jutro dolecą na czas. Powodzenia.
wysyłam duuuuuuuuuuuuuużo fluidów, niech i moje będą Ci pomocne
Jestem z Tobą,wszystkie moje dobre mysli też.
mmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuczanki energetyczne juz posylam mmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmmmrrrr
Bede caly czas o Tobie intensywnie myslala i wysylala pozytywne fluidy.
Bedzie dobrze , zobaczysz !
wysyłam duuuużą paczkę pozytywnej energii...pocztą lotniczą, żeby zdążyć....pozdrawiam, trzymaj się, będzie dobrze!
Przyłączam się do silnej "fluidowej" ekipy i życzę powodzenia. Niech lecą....
Małgosiu - przyszykowałam kciuki na "od dwunastej..." ;)))) a teraz przesyłam fluidy z życzeniami powodzenia, będzie dobrze :))))))
zajec nie mam to kciuki bede trzymal :)
powodzenia.....
Jutro, czyli dziś - wprawdzie kilka minut po 12-stej, ale to chyba sedno tych potrzeb - uwaga - lecą całe wory, wiadra i jeszcze trochę luzem - poooooszło......Sama dobra energia - trzymam kciuki!!!!!
Dzeikuje Wam wszystkim bardzo serdecznie wasze fluidy bardzo pomogły wszytsko poszłao jak z płatka a zapowiadało sie nieciekawie, pomyslalam o Was tuz przed wejsciem na obrone i kiedy weszłam to nawijałam jak katarynka ;-) dziekuje wam bardzo bardzo mocno jestescie super!!!
Gratulacje!!!
najwieksza zasługa jest Twoja - dobre przygotowanie do obrony :) Gratuluję
Gratuluję!!!
Rodzinka pewnie jest dumna.
dzieki dziewczynki, oj tak wszyscy sa dumni ale ja najbardziej i szczesliwa ze w koncu moge sie zajac swiatami dzis od rana wielkie sprzatanie mycie okien i te sprawy a wieczorkiem w koncu bede mogla spokojnie usiasc i wymyslic menu na swieta tylko tak sie zastanawiam czy robic pierogi z kapusta i grzybami czy tez biała kielbase na kapuscie bo cos sie za oknem poprzestawiało a ja juz sanki schowałam do piwnicy trzeba je bedzie przeprosic ;-)
Ja dziś wyjęłam schowane juz po zimie ciepłe obuwie.Uczniowie mojego męża,dorosłe chłopy zapowiedzieli wczoraj,że pierwszą rzeczą którą zrobia w czasie ferii świątecznych będzie ubieranie choinki
Wesolych świąt.
hihi dobre :)))
zdrowych i wesołych świąt..... jednak wielkanocnych
brawo Małgosiu :)) gratuluje :))