Kochane Zarloczki, przepraszam, ze nie wysylalam zadnych zyczen swiatecznych, ze nie odpowiadam na zyczenia ..... jestem w dolku i musze to przetrawic w samotnosci. Czasem zycie plata niespodziewane figielki i w dodatku niezbyt przyjemne .... ale jest tak jak jest.... Wierze, ze u Was jest lepiej i moje problemy tez mina, narazie jest smutno .....:((
Marylko kazdy z nas przeżywa załamania , tak to juz jest w tym życiu, pomyśl sobie że jutro znowu nowy dzień i zaświeci słońce i problemy miną. Nie smuć się, głowa do góry!! Trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam moc flidów, i żeby dotarły szybciutko i pomogły!
Marylko Kochana, napiszę krótko: "To też przeminie..." lub dłużej: "Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei..." Myślę o Tobie ciepło:)
Kochane Zarloczki, przepraszam, ze nie wysylalam zadnych zyczen swiatecznych, ze nie odpowiadam na zyczenia ..... jestem w dolku i musze to przetrawic w samotnosci. Czasem zycie plata niespodziewane figielki i w dodatku niezbyt przyjemne .... ale jest tak jak jest....
Wierze, ze u Was jest lepiej i moje problemy tez mina, narazie jest smutno .....:((
Marylko...glowa do gory...bedzie dobrze....caluski....Kaska
Ooooo a ja się zastanawiałam gdzie się podziała nasza "gadułka" Maryla.
Wysyłam moc dobrych fluidów.
Pozdrawiam i trzymam kciuki. Będzie dobrze !
Trzymaj się kochana :*
nooo -jakos Twoja nieobecnosc wydawala sie podejrzana Marylko. Trzymaj sie dzielnie - jestem z Toba !!!!!
Marylko kazdy z nas przeżywa załamania , tak to juz jest w tym życiu, pomyśl sobie że jutro znowu nowy dzień i zaświeci słońce i problemy miną. Nie smuć się, głowa do góry!! Trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam moc flidów, i żeby dotarły szybciutko i pomogły!
Marylko Kochana, napiszę krótko: "To też przeminie..."
lub dłużej: "Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei..."
Myślę o Tobie ciepło:)
sle fluidy :)
nie daj sie!!!!
Kochana Marylko - głowa do góry! Jutro będzie lepiej. Przesyłam ogromną "porcję" dobrych fluidów!!!!
Marylko,trzymaj się...masz we mnie sprzyjającą Ci dobrą duszę.