Witam, wiecie może jak się oblicza wiek metaboliczny? usłyszałam to pojęcie w programie Dietetycy na szpilkach na clob zone, ale nie wyjaśniono go dokładnie.
krece, okaze sie , ze wiek metaboliczny dochodzi do siedemdziesiatki i co wtedy??? Ale czy mowili jak mozna cofac sie? Nie powiem, ze sie przerazilam i nie wiem czy mozna zapobiec i od czego on(wiek metaboliczny) zalezy. Nie jesc super ziemniaczkow z holenderskiego przepisu? Niby salata, ale tez boczek w niej. Zapisac sie na forum dietetyczne? Prosze specjalistow o zabranie glosu w sprawie owego wieku metabolicznego. Umieram z ciekawosci.
Kokliko, pokazywali tam np. sportsmenkę w wieku około 30 lat, której wiek metaboliczny równy był 13 latom. Bohaterem programu był facet, który na początku miał 50 lat wiek metaboliczny, ale po 3 miesiącach zbilansowanej diety (nie głodu) i ćwieczeń spadł do 38. Ogólnie to bardzo mnie to zainteresowało, a w necie nic nie mogę znaleźć.
tez oglądałam ten program i jestem bardzo Ciekawa jak to sie oblicza ale mi sie wydaje ze robi sie badania u lekarza i to on później określa ten wiek.nie wiem jak jest naprawde ale mi sie tak wydaje
Witam, wiecie może jak się oblicza wiek metaboliczny? usłyszałam to pojęcie w programie Dietetycy na szpilkach na clob zone, ale nie wyjaśniono go dokładnie.
krece, okaze sie , ze wiek metaboliczny dochodzi do siedemdziesiatki i
co wtedy??? Ale czy mowili jak mozna cofac sie?
Nie powiem, ze sie przerazilam i nie wiem czy mozna zapobiec i od
czego on(wiek metaboliczny) zalezy. Nie jesc super ziemniaczkow
z holenderskiego przepisu? Niby salata, ale tez boczek w niej.
Zapisac sie na forum dietetyczne?
Prosze specjalistow o zabranie glosu w sprawie owego wieku metabolicznego.
Umieram z ciekawosci.
Kokliko, pokazywali tam np. sportsmenkę w wieku około 30 lat, której wiek metaboliczny równy był 13 latom.
Bohaterem programu był facet, który na początku miał 50 lat wiek metaboliczny, ale po 3 miesiącach zbilansowanej diety (nie głodu) i ćwieczeń spadł do 38.
Ogólnie to bardzo mnie to zainteresowało, a w necie nic nie mogę znaleźć.
tez oglądałam ten program i jestem bardzo Ciekawa jak to sie oblicza ale mi sie wydaje ze robi sie badania u lekarza i to on później określa ten wiek.nie wiem jak jest naprawde ale mi sie tak wydaje