Chciałam wstawić zdjęcia swoich pupili- koty i psy- a także zdjęcie pięknego jajka wielkanocnego zrobionego na szydełku ale nie potrafię. Przeczytałam poradnik soffix na temat wstawiania zdjęć i nic z tego - NIE MAM IKONKI BIBLIOTEKA obrazów. Liczę na pomoc.
Biblioteka obrazów jest dostępna przy zakładaniu nowego tematu lub odpowiedzi na wiadomość... Też niedawno nie wiedziałam, jak to się robi.przeczytaj jeszcze raz poradnik soffix...Powodzenia
no właśnie odpowiadałam na wątek angeli Moje wielkanocne dzierganie i nie mam tej ikonki, nie wiem co robić. Nie mam żadnych ikon przy odpowiedziach i zakładaniu nowych wątków.
Użytkownik Ola1979 napisał w wiadomości:
> Moja droga ta ikonka znajduje się obok uśmiechniętego słoneczka dobrze popatrz
> na pasek narzędzi powodzenia
A co zrobić jeśli wogóle nie chce mi się pokazać pasek narzedzi ? Pomóżcie !
Mam podobny problem - też nie ma u mnie paska narzędzi. Czasami loguję sie z komputera w pracy i tam zawsze jset pasek narzędzi. Nie rozumiem o co chodzi. Pomocy.
Chciałam wstawić zdjęcia swoich pupili- koty i psy- a także zdjęcie pięknego jajka wielkanocnego zrobionego na szydełku ale nie potrafię. Przeczytałam poradnik soffix na temat wstawiania zdjęć i nic z tego - NIE MAM IKONKI BIBLIOTEKA obrazów. Liczę na pomoc.
Też niedawno nie wiedziałam, jak to się robi.przeczytaj jeszcze raz poradnik soffix...Powodzenia
no właśnie odpowiadałam na wątek angeli Moje wielkanocne dzierganie i nie mam tej ikonki, nie wiem co robić. Nie mam żadnych ikon przy odpowiedziach i zakładaniu nowych wątków.
Moja droga ta ikonka znajduje się obok uśmiechniętego słoneczka dobrze popatrz na pasek narzędzi powodzenia
Użytkownik Ola1979 napisał w wiadomości:
> Moja droga ta ikonka znajduje się obok uśmiechniętego słoneczka dobrze popatrz
> na pasek narzędzi powodzenia
A co zrobić jeśli wogóle nie chce mi się pokazać pasek narzedzi ? Pomóżcie !
Mam podobny problem - też nie ma u mnie paska narzędzi. Czasami loguję sie z komputera w pracy i tam zawsze jset pasek narzędzi. Nie rozumiem o co chodzi. Pomocy.
U mnie od wczoraj zniknęła biblioteka ze zdjęciami , nie mam tej ikonki. Co mogło się narobić?
Pozdrawiam . Grażyna