A ja się pochwalę dekoracjami jakie miałam na chrzcinach mojego synka. Zrobiła je teściowa od mojego męża siostry. Zobaczcie sami......... kwiaty są naturalne..... goście byli zachwyceni :)
no i oczywiście główny uczestnik imprezy ............. i torcik.............
Slicznie! A Kacperek pasuje do dekoracji jak ulal! A moze to dekoracja do Kacperka? Sliczny dzidzius... bardzo przypomina mi mego syna w tym wieku! Pozdawiam serdecznie i zdrowka oraz szczescia i Blogoslawienstwa Bozego osobce glownej jak i calej Rodzince!
Coś pięknego!!! Ta dekoracja jest niesamowita ! Ale i tak najpiękniejszy jest główny uczestnik imprezy . A tu coś dla niego:
Tobie który wypełniłeś dom, swym płaczem i radosnym gwarem życzę beztroskiego i zdrowego dzieciństwa. Aby każda łza, która po Twym policzku spłynie była łzą szczęścia, a uśmiech Twój zjednywał wszystkie wokół serca
Bardzo ładnie udekorowany stół (aż za bardzo;) Prawdziwe rosliny dodaja duzo uroku. Bardzo ładnie--brawa dla teściowej. Dla dzidziusia : Chrzest sprawił, że stał się Ukochanym dzieckiem Boga. Jego łaskę otrzymał, z nią jest prosta każda droga. Niech Ufa Bogu nie pytając, co on w zamian dać Ci może. Swoje serce mu oddając wie, że zawsze Mu pomoże. Obfitych łask Bożych na całe życie :* :)
Wspaniale. Sliczne dekoracje z kwiatow. ogolnie kolorystyka cieszy oko. pewnie bym przy takim stole stanela i stala, bo jak sie usiadzie to za chwile wszystko sie zepsuje ;)
Śliczny chłopczyk, a dekoracja stołu pierwsza klasa. Sama niedługo będę chrzcić mojego kochanego Szkraba więc jeśli pozwolisz skorzystam ocupinkę z Twego pomysłu dekopracji:)
A ja się pochwalę dekoracjami jakie miałam na chrzcinach
mojego synka. Zrobiła je teściowa od mojego męża siostry.
Zobaczcie sami......... kwiaty są naturalne..... goście byli zachwyceni :)
no i oczywiście główny uczestnik imprezy ............. i torcik.............
Slicznie! A Kacperek pasuje do dekoracji jak ulal! A moze to dekoracja do Kacperka? Sliczny dzidzius... bardzo przypomina mi mego syna w tym wieku! Pozdawiam serdecznie i zdrowka oraz szczescia i Blogoslawienstwa Bozego osobce glownej jak i calej Rodzince!
dekoracje ladne ..... ale ten facet w muszce i tej fantastycznej fryzurce....... zachwycający
Coś pięknego!!! Ta dekoracja jest niesamowita ! Ale i tak najpiękniejszy jest główny uczestnik imprezy . A tu coś dla niego:
Tobie który wypełniłeś dom, swym płaczem i radosnym gwarem życzę beztroskiego i zdrowego dzieciństwa. Aby każda łza, która po Twym policzku spłynie była łzą szczęścia, a uśmiech Twój zjednywał wszystkie wokół serca
no ślicznie, ślicznie dziękuję :)
Bardzo ładnie udekorowany stół (aż za bardzo;) Prawdziwe rosliny dodaja duzo uroku. Bardzo ładnie--brawa dla teściowej.
Dla dzidziusia :
Chrzest sprawił,
że stał się Ukochanym dzieckiem Boga.
Jego łaskę otrzymał, z nią jest prosta każda droga.
Niech Ufa Bogu nie pytając, co on w zamian dać Ci może.
Swoje serce mu oddając wie, że zawsze Mu pomoże.
Obfitych łask Bożych na całe życie
:* :)
Stół po prostu przepiękny, aż mowę odbiera... no i Kacperek, dla którego wielkie uściski:)
największe cudo to Kacperek
Kacperek wyglądał najpiękniej :)))) ale przy tak udekorowanym stole napewno biesiadowało się niezwykle... :)))))))
Wspaniale. Sliczne dekoracje z kwiatow. ogolnie kolorystyka cieszy oko. pewnie bym przy takim stole stanela i stala, bo jak sie usiadzie to za chwile wszystko sie zepsuje ;)
Kwiaty są przepiękne, ale główny bohater tej uroczystości .... słodziak nie z tej ziemi
Wszystko wyglada przeslicznei jak i malu\y kacperek az pozazdroscic
Dekoracja zrobiona ślicznie.Stół udekorowany odpowiednio zawsze zachwyca gości
Śliczny chłopczyk, a dekoracja stołu pierwsza klasa. Sama niedługo będę chrzcić mojego kochanego Szkraba więc jeśli pozwolisz skorzystam ocupinkę z Twego pomysłu dekopracji:)