Oooo ja Cie przepraszam, ale w takim razie kto pisze ten dziennik w dziale dietek ???? Jakos mi to nie wyglada na melancholika - kubelek wody na spiacego meza ??? melancholik??? Ewcia, czy ty nie sciagalas na tym tescie ??? Albo moze ty masz rozdwojenie jazni ???? i tak co chwila to inna Ewcia sie ujawnia ????
Nareszcie poznałyście prawdę o sobie. Ale, że macie odwagę przyznać się do tego, to jednak nie jest tak źle z Wami. Nie przejmujcie się, dopóki przez to nie wpadniecie w alkoholizm. ;-))
http://apeiro.pl/jaja sprawdz się :)
Jestem melancholikiem
Dziwny ten test o.O Mnie też wyszło, że jestem melancholikiem o.O Hehe, jakiś taki marny nasz koniec... xD
Ja też jestem melancholikiem
ja sangwinikiwm
Ja tez :))) niezle z nas jaja :)))
ja też :)))) i skończę jako kolorowy omlet
I ja rowniez:))
I ja
!
I ja tyż))
i ja rowniez ;-0
Dołączam do grupy melancholików
ze mnie podobno też i skończę jako jajecznica hihihihihi
Oooo ja Cie przepraszam, ale w takim razie kto pisze ten dziennik w dziale dietek ???? Jakos mi to nie wyglada na melancholika - kubelek wody na spiacego meza ??? melancholik??? Ewcia, czy ty nie sciagalas na tym tescie ??? Albo moze ty masz rozdwojenie jazni ???? i tak co chwila to inna Ewcia sie ujawnia ????
A może te testy KŁAMIĄ jak z nut ;))))))))))))
Albo taki ze mnie menancholik jak z koziej .... :)))))))
Właśnie się zastanawiałam dlaczego mi też wyszedł "melancholik"? No no... a może nim jestem?
Ja też, choć to u mnie juz daawno stwierdzono, ale skończyć jak jajecznica....????tego to nie wiedziałam, oj marny mój koniec...:-(((
Ale w doborowym towarzystwie :))))))))
Mnie dobre cechy melancholików bardzo odpowiadaja.Gorzej z tymi drugimi...
A ja sangwinik hihihi
ale jaja :)
jestem sangwinikiwm i skoncze jako kolorowy omlet dobre hihihi
Pierwszy choleryk sie melduje. I to jest prawda! (niestety:) Skoncze jako jajo sadzone! I to na szczescie nie jest prawda:)
no to ja jeszcze inne jajo...flegmatyk ;p to jest super
melancholik ;-)
Pozdrawiam serdecznie : )
melancholik POzdrawia.
malancholik :D hehe sporo nas
Nareszcie poznałyście prawdę o sobie. Ale, że macie odwagę przyznać się do tego, to jednak nie jest tak źle z Wami.
Nie przejmujcie się, dopóki przez to nie wpadniecie w alkoholizm. ;-))
A Pan Hrabia J nie ma odwagi sie przyznać?