Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Second hand

• Autor: aga1 Data: 2008-03-26 10:26:40

Witam!Lubię kupowanie ciuchów chyba jak każda kobieta,latam po sklepach,przebieram itd,nie zawsze jednak udaje mi sie znaleźc coś naprawdę wyjątkowego dlatego od lat lubiłam szperac w tzw.lumpexach i wyszukiwac różnych perełek,niestety w naszym mieście jest tylko jeden second hand z prawdziwego zdarzenia,więc czując niedosyt postanowiłam poszukac czegos w necie...i tu mam pod górkę,nic ciekawego nie znalazłam:(Mam prośbę,może ktos z Was ma sprawdzone sklepy internetowe specjalizujace się w sprzedaży rzeczy vintage....byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie namiary.Pozdrawiam:))))

• Autor: yavandile Data: 2008-03-26 13:16:27

Witam serdecznie :) Ja też lubię kupowanie ubrań ale nie takich jak wszyscy,więc zaglądam właśnie do takich sklepików vitange.Mam kilka sprawdzonych adresów w internecie,gdzie kupuję i mogę polecić np. http://www.kolashop.eu/

• Autor: Regina Florczak Data: 2008-03-26 16:28:07

Słoneczko wejdź na allegro tam sa fajne rzeczy do wyboru a ceny nie straszne , moja córka tam kupuje i jest zadowolona ( w pracy musi wyglądać profesjonalnie) pozdrawiam Regina

• Autor: aga1 Data: 2008-03-26 20:11:35

Na allegro dosc często kupuję rzeczy czy to markowe czy nie,ceny rzeczywiscie są przystępne:))Chodzi mi jednak o takie ubrania,które są  bez wątpienia niepowtarzalne, bez ryzyka,że kogoś spotkam np.w takiej samej bluzce na imprezie.Oczywiscie nie mam zamiaru odcinac się od zakupów na allegro czy w sklepach ale fajnie jest miec cos w szafie oryginalnego,niepowtarzalnego...Pozdrawiam:)))))

Przejdź do pełnej wersji serwisu