prosilam Was niedawno o wsparcie w sprawie pewnej waznej rozmowy. Wszystko udalo sie pomyslnie, hurra! Dziekuje za Wasze dobre fluidy! Wierze, ze to one wspieraly mnie podczas rozmowy. Od 01.04 zaczynam nowa prace i to nie jest Prima Aprilis!!:) Dziekuje wszystkim, ktorzy mnie wsparli w tak waznym dniu, rowniez Wam zawdzieczam moj sukces! szczesciara Maddalena:)
i Twoja nadejdzie, trzeba sie odwazyc marzyc i ruszac po szczescie, a ze wsparciem Zarlokow nie moze sie nie udac! Miauka powalila na kolana, Mruczka tez, teraz ja! Kto nastepny? :))))))
ciesze sie babolku i gratuluje, sciskam kciuki tak na zapas jeszcze
mrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuu
a i jeszcze w sekrecie powiem, ze w tym roku do Danii sie wybieram na wlasna reke na zawody i mam nadzieje, ze zadna dziecieca choroba mnie juz nie zwali z nog, swinke mam za soba a ospe to heh tez
jak bedziesz chciala i o ile nie bede miala w tym czasie innych zobowiazan, to moge trzmac kciuki na zywo:)) do Fredericia mam 120km, florystyka interesuje sie hobbystycznie, a Tobie pewnie przyda sie doping, no nie? Jak myslisz:)
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości: > Kochani,prosilam Was niedawno o wsparcie w sprawie pewnej waznej rozmowy. > Wszystko udalo sie pomyslnie, hurra!Dziekuje za Wasze dobre fluidy! Wierze, ze > to one wspieraly mnie podczas rozmowy. Od 01.04 zaczynam nowa prace i to nie > jest Prima Aprilis!!:) Dziekuje wszystkim, ktorzy mnie wsparli w tak waznym > dniu, rowniez Wam zawdzieczam moj sukces!szczesciara Maddalena:)
Najtrudniej uwierzyć we własne siły i umiejętności. A co w pracy, ...też pomoc potrzebna?
Kochani,
prosilam Was niedawno o wsparcie w sprawie pewnej waznej rozmowy. Wszystko udalo sie pomyslnie, hurra!
Dziekuje za Wasze dobre fluidy! Wierze, ze to one wspieraly mnie podczas rozmowy.
Od 01.04 zaczynam nowa prace i to nie jest Prima Aprilis!!:) Dziekuje wszystkim, ktorzy mnie wsparli w tak waznym dniu, rowniez Wam zawdzieczam moj sukces!
szczesciara Maddalena:)
Super wiadomosc, ciesze sie razem z Toba i zycze duzych sukcesow !!!!!!!!!!!!
buzka Lucky, odtancowuje wlasnie taniec szczescia, bo czuje, ze nadeszlo moje 5 minut w zyciu:))
gratuluje! i zazdroszcze Ci tej radosci;)
i Twoja nadejdzie, trzeba sie odwazyc marzyc i ruszac po szczescie, a ze wsparciem Zarlokow nie moze sie nie udac!
Miauka powalila na kolana, Mruczka tez, teraz ja! Kto nastepny? :))))))
wywolana jestem hihi
dokad sie wybierasz dokladnie maiuka?
do Fredericci:) mam nadzieje, ze zadna rozyczka mnie nie zlozy
Miauka, przecież to Ty masz składać różyczki, a nie różyczka Ciebie... coś Ci się pokręciło!
no z pokrecilo mi sie z rozyczkami pokrecilo
a kiedy? moze przyjade dopingowac:))
No to gratuluję Ci Madziu z całego serduszka Twojego sukces! To super wiadomość!!!
Dziekuje!!
oj pokrecilo mi wiadomosci i wrzucilio nie tu gdzie trzeba
Gratuluje :))))) Korzystaj z tej szansy :))))))))
Gratuluję:)))
gratuluję szczesciaro :)))
Dziekuje:)) fajnie jest byc szczesciara:) Chyba zaczne tak do siebie mowic hihi:)
Życzę samych sukcesów w nowej pracy i życzliwej atmosfery...:)))
:)) dziekuje Ci alidab!
super bardzo sie ciesze powodzenia i obys juz zawszemogla sie nazywac szczesciara ;-)
Cieszę się, że pomogło. Powodzenia.
Użytkownik Maddalena napisał w wiadomości:
> Kochani,prosilam Was niedawno o wsparcie w sprawie pewnej waznej rozmowy.
> Wszystko udalo sie pomyslnie, hurra!Dziekuje za Wasze dobre fluidy! Wierze, ze
> to one wspieraly mnie podczas rozmowy. Od 01.04 zaczynam nowa prace i to nie
> jest Prima Aprilis!!:) Dziekuje wszystkim, ktorzy mnie wsparli w tak waznym
> dniu, rowniez Wam zawdzieczam moj sukces!szczesciara Maddalena:)
Najtrudniej uwierzyć we własne siły i umiejętności.
A co w pracy, ...też pomoc potrzebna?
Gratuluje i zycze szczescia.
Życzę byś już zawsze mogła do nas krzyczeć, że jesteś Szczęściarą. Trzymam kciuki za dalsze powodzenie i serdecznie ściskam
dziekuje Wam serdecznie. Buziaczki!!
Super ze Ci sie udalo:-) Zycze powodzenia w nowej pracy.