Witam wszystkich w zimowo - wiosenny poranek. Mamy już wiosnę, ale zima nie daje za wygraną.Śnieg pada i pada... Tak dziś wygląda mój ogród. Ciekawa jestem jaka pogoda jest u Was ?
Wow, pieknie to wyglada, ale tyle sniegu to ja nie mialam przez cala zime ..... a teraz mam piekne wiosenne sloneczko, temperatury ok. 8-10C to jeszcze troche chlodnawo, ale juz wiosennie :)))
U mnie krajobraz taki sam...aczkolwiek słoneczko tak pięknie świeci ze tego śniegu coraz coraz mniej....i oby tak dalej... Bardzo lubię zimę ale...nie o tej porze roku ;-))
Witam wszystkich w zimowo - wiosenny poranek. Mamy już wiosnę, ale zima nie daje za wygraną.Śnieg pada i pada...
Tak dziś wygląda mój ogród. Ciekawa jestem jaka pogoda jest u Was ?
Wow, pieknie to wyglada, ale tyle sniegu to ja nie mialam przez cala zime ..... a teraz mam piekne wiosenne sloneczko, temperatury ok. 8-10C to jeszcze troche chlodnawo, ale juz wiosennie :)))
U mnie krajobraz taki sam...aczkolwiek słoneczko tak pięknie świeci ze tego śniegu coraz coraz mniej....i oby tak dalej...
Bardzo lubię zimę ale...nie o tej porze roku ;-))
Pozazdrościć :) Kopsnij trochę tej wiosny za ocean...
Wczorajszy poranek!
Jak widać zima wiosną jest obecna także w Anglii (miasteczko Bedford). A wczoraj padał na dodatek grad...
A ja sobie posadzilam tulipany w pracy na moim desktopie HIHIHI....o taka moja wiosna.
Swietny pomysl Kasiu .
A tak to wyglądało w Poznaniu
Biedne zielone listki....
Bahus
To się nazywają mrożone pączki ...