Dlatego,ze piwo nie sprząta, nie pierze, nie prasuje, nie robi zakupow, nie gotuje i nie piecze. W czasie choroby nie będzie dbalo i dogadzalo, nie poda leków ani herbaty z cytryną. :)
Vikuniu, cala ta lista porownawcza bardzo mi sie podobala, a teraz dobilas mnie ta wypowiedzia :( bo okazuje sie, ze niewiele sie roznie od piwa :((( Nie sprzatam, nie piore, nie prasuje, zakupy robimy razem, gotuje 1-2 razy w tygodniu, pieke 4-5 razy do roku.... w czasie choroby zostawiam w spokoju ..... Lo jejciu jestem prawie jak piwo..... jak to dobrze, ze moj maz nie moze tego przeczytac.... pewnie by mnie zamienil :)))
Poproszę osobę która pisze po angilesku, o przetłumaczenie wypowiedzi Maryli na angielski niech Harlie też sobie poczyta i dokona wyboru hahahahahahahahahaha
A ja mialam Cie na liscie "przyjaciol" a Ty mnie zyczysz, zeby mnie maz zamienil na butelke piwa....:( no moze nie jedna butelke, moze mala skrzyneczke.....ale jednak .... Czekaj, czekaj juz ja Ci sie odwdziecze ;))
charlie -- hmmm there is some think for you :) at least is in english :) sorry for mistakes :) enjoy
beer is better than woman 1.beer doesn`t have family 2.beer don`t ask for the same rights 3.beer always make you happy 4.beer is always moist 5.beer is never late 6.beer can`t get offended 7.cold beer is good beer 8.beer always comes smoothly 9.beer doesn`t moan abot snoring 10.beer don get headache 11.beer likes to be transported in the boot of your car 12.beer you can drink in fron of other people 13.beer doesn`t care how much you earn 14.after beer headache get loose 15.beer won`t go to friends alone 16.beer dont care about stains on your clothes 17.you don`t have to invite beer for a dinner 18.form beer you don`t get any sickness 19.sickers from beer you take out without fight 20.beer doesn`t care what time you`re coming back to home 21.beer doesn`t say for fun ... "i`m pregnant" 22.beer doesn`t have hair where is not needed 23.you can share beer with your friends 24.when you change mark of beer you don`t have to pay alimony 25.beer doesn`t complain wich place you chose for holidays 26.you don`t have to clean beer to make taste better 27.beer is never jealous when you chose diffrent 28.you don`t need premission to live with beer 29.you don`t have to explain your feelings to beer to drink it 30.always you know that you the first to open the beer 31.you can taste your beer every day of the month 32.doesn`t matter the package , beer always look good
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Bodek, jak Cie kocham czy ty naprawde myslisz ze ja mam jakies samobojcze > sklonnosci ????? i mu to pokaze ?????
...a ja naiwnie myślalem, że jesteś uczciwa wobec swojej Miłości... .Typowy "babsztyl": i zamorska Wiedźma. Chyba trzeba czekać do września.
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości: > Dlatego,ze piwo nie sprząta, nie pierze, nie prasuje, nie robi zakupow, nie > gotuje i nie piecze. W czasie choroby nie będzie dbalo i dogadzalo, nie poda > leków ani herbaty z cytryną. :)
...to ciąg dalszy dowcipu? FAJNY...kuna, a myślalem , że nie masz poczucia humoru. Przepraszam...
Oj tak, ibardzo wesołe, i pokzauje wiele całkiem często spotykanych sytuacji :P ale dziewczyny czasem biorą tą listę za bardzo do siebie i się obrażają, przecież to tylko dowcip jest :)
Na wypadek jesli pomyslalas, ze ja moze wzielam te liste zbyt serio (moj post powyzej) to nie przejmuj sie, ja na serio biore tylko smierc i chorobe, reszta leci na wesolo :))) Pozdrawiam - maryla :)))))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Na wypadek jesli pomyslalas, ze ja moze wzielam te liste zbyt serio (moj > post powyzej) to nie przejmuj sie, ja na serio biore tylko smierc i chorobe, > reszta leci na wesolo :))) Pozdrawiam - maryla :)))))
ale sr...(biegunkę) lepiej też bierz na poważnie...
to Ci sie udalo :))) ale na szczescie takie przypadlosci mi sie nie zdarzaja, wrecz przeciwnie ;) jak juz jem cos dobrego to lubie nosic :))) stad pewnie ta nadwaga :))))
Mozecie sobie nawet ksiazke w twardej oprawie z tego zrobic :))) nic Wam z tego nie przyjdzie ;)) Juz kiedys mialam takie "zyczliwe" kolezanki w domu, ktore tlumaczyly mojemu mezowi czego powinien ode mnie wymagac, posluchal, popatrzyl na nie z politowaniem i powiedzial "ale ona nie musi nic robic". Potem pytal mnie, czy faktycznie ich mezowie wymagaja tyle opieki.... nie bardzo wiedzialam jak odpowiedziec, bo to nie moja sprawa :))) my sobie zyjemy wlasnym zyciem, takim jakie jest dla nas wygodne.... A ksiazka jako prezent - swietny pomysl !!!!!
2 POWODY DLACZEGO PIWO JEST LEPSZE OD KOBIETY
1. Piwo nie ma krewnych.
W takim razie dlaczego mezczyzni nie zenia sie z piwem, ktore gwarantuje pelna satysfakcje... ;)))
Dlatego,ze piwo nie sprząta, nie pierze, nie prasuje, nie robi zakupow, nie gotuje i nie piecze. W czasie choroby nie będzie dbalo i dogadzalo, nie poda leków ani herbaty z cytryną. :)
Vikuniu, cala ta lista porownawcza bardzo mi sie podobala, a teraz dobilas mnie ta wypowiedzia :( bo okazuje sie, ze niewiele sie roznie od piwa :((( Nie sprzatam, nie piore, nie prasuje, zakupy robimy razem, gotuje 1-2 razy w tygodniu, pieke 4-5 razy do roku.... w czasie choroby zostawiam w spokoju ..... Lo jejciu jestem prawie jak piwo..... jak to dobrze, ze moj maz nie moze tego przeczytac.... pewnie by mnie zamienil :)))
Poproszę osobę która pisze po angilesku, o przetłumaczenie wypowiedzi Maryli na angielski niech Harlie też sobie poczyta i dokona wyboru hahahahahahahahahaha
A ja mialam Cie na liscie "przyjaciol"
a Ty mnie zyczysz, zeby mnie maz zamienil na butelke piwa....:( no moze nie jedna butelke, moze mala skrzyneczke.....ale jednak .... Czekaj, czekaj juz ja Ci sie odwdziecze ;))
lajan :)
musiales pisac o tlumaczeniu ??
hahaha
charlie -- hmmm there is some think for you :)
at least is in english :)
sorry for mistakes :)
enjoy
beer is better than woman
1.beer doesn`t have family
2.beer don`t ask for the same rights
3.beer always make you happy
4.beer is always moist
5.beer is never late
6.beer can`t get offended
7.cold beer is good beer
8.beer always comes smoothly
9.beer doesn`t moan abot snoring
10.beer don get headache
11.beer likes to be transported in the boot of your car
12.beer you can drink in fron of other people
13.beer doesn`t care how much you earn
14.after beer headache get loose
15.beer won`t go to friends alone
16.beer dont care about stains on your clothes
17.you don`t have to invite beer for a dinner
18.form beer you don`t get any sickness
19.sickers from beer you take out without fight
20.beer doesn`t care what time you`re coming back to home
21.beer doesn`t say for fun ... "i`m pregnant"
22.beer doesn`t have hair where is not needed
23.you can share beer with your friends
24.when you change mark of beer you don`t have to pay alimony
25.beer doesn`t complain wich place you chose for holidays
26.you don`t have to clean beer to make taste better
27.beer is never jealous when you chose diffrent
28.you don`t need premission to live with beer
29.you don`t have to explain your feelings to beer to drink it
30.always you know that you the first to open the beer
31.you can taste your beer every day of the month
32.doesn`t matter the package , beer always look good
32.doesn`t matter the package , beer always look good
33. when you go to the bar, you got the guarantee to get a beer
34.beer don`t get angry when you get home with other one
35. you don’t get ashamed of beer when you get to party
36.beer don`t get angry when you fell asleep after dinking it
37.the only one think which beer is thinking about is the time when you need to go to toilet
38.you can leave the party with different beer then you came
39. when you drink the beer you`ll always get some money back for the bottle
40. you can drink more then one beer over night and don’t feel guilty
41. you can keep all of your beer in one room and they won`t fight each other
42.beer will always wait patiently in the car till you finish your football game
Bodek, jak Cie kocham czy ty naprawde myslisz ze ja mam jakies samobojcze sklonnosci ????? i mu to pokaze ?????
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Bodek, jak Cie kocham czy ty naprawde myslisz ze ja mam jakies samobojcze
> sklonnosci ????? i mu to pokaze ?????
...a ja naiwnie myślalem, że jesteś uczciwa wobec swojej Miłości...
.Typowy "babsztyl": i zamorska Wiedźma.
Chyba trzeba czekać do września.
hahahhahaha a znasz takie powiedzenie "czego oczy nie widza ....":)))
Po apelu Lajana - biednas Ty, biedna ;)))))))))))))
Użytkownik vikunia napisał w wiadomości:
> Dlatego,ze piwo nie sprząta, nie pierze, nie prasuje, nie robi zakupow, nie
> gotuje i nie piecze. W czasie choroby nie będzie dbalo i dogadzalo, nie poda
> leków ani herbaty z cytryną. :)
...to ciąg dalszy dowcipu? FAJNY...kuna, a myślalem , że nie masz poczucia humoru. Przepraszam...
świetne :))
Super, ale się uśmiałam :)))))
Oj tak, ibardzo wesołe, i pokzauje wiele całkiem często spotykanych sytuacji :P ale dziewczyny czasem biorą tą listę za bardzo do siebie i się obrażają, przecież to tylko dowcip jest :)
Na wypadek jesli pomyslalas, ze ja moze wzielam te liste zbyt serio (moj post powyzej) to nie przejmuj sie, ja na serio biore tylko smierc i chorobe, reszta leci na wesolo :))) Pozdrawiam - maryla :)))))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Na wypadek jesli pomyslalas, ze ja moze wzielam te liste zbyt serio (moj
> post powyzej) to nie przejmuj sie, ja na serio biore tylko smierc i chorobe,
> reszta leci na wesolo :))) Pozdrawiam - maryla :)))))
ale sr...(biegunkę) lepiej też bierz na poważnie...
to Ci sie udalo :))) ale na szczescie takie przypadlosci mi sie nie zdarzaja, wrecz przeciwnie ;) jak juz jem cos dobrego to lubie nosic :))) stad pewnie ta nadwaga :))))
Bodek, jesteś wielki. Drukuję to tłumaczenie. Pogadam sobie z tą drugą połówką.Hahahahahahahahahaha. Zobaczymy co nam urwie Marylka .
ja mam zapisane na kompie jak trzeba wiecej kopii :) hihihihi