Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jak miło spędzić czas w hipermarkecie!

• Autor: vikunia Data: 2008-03-28 11:36:21

JAK TWÓJ PARTNER LUB PARTNERKA, BĘDĄ POCHŁONIĘCI ZAKUPAMI TY WKROCZ DO AKCJI !!!

OTO KILKA DOBRYCH POMYSŁÓW :

1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi.

2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły, co pięć minut.

3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet.

4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje.

5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M- sów.

6. Przesuń znak "Uwaga. Mokra podłoga" na wykładzinę.

7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym
    klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki.

8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.

9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie.

10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne.

11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible".

12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości.

13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!".

14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij
    na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: "O nie, to znów te głosy!" .

15. Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: "HEJ, papier toaletowy się skończył!!!"

• Autor: alicja37 Data: 2008-03-28 12:44:18

Hahahaha ale sie uśmiałam.Super

• Autor: bahus Data: 2008-03-28 13:06:33

Uśmiałem się setnie......
    Bahus

• Autor: vikunia Data: 2008-03-28 13:29:42

Musze się przyznać, ze niektore z tych punktow stosuje jesli jestesmy na zakupach w castoramie. Nudze sie okropnie i  robie miny do kamery, ważę gwożdzie i inne srubki po jednej sztuce,kiedys zamknelam na kod wszystkie sejfy w zasiegu moich raczek:)

• Autor: makusia Data: 2008-03-28 17:02:36

Super rady :)) ale sie usmiałam

• Autor: milunia Data: 2008-03-28 18:22:37

Ja mam znajomego który uwielbia chodzić do hipermarketów aby pochodzić,pospacerować ,odpocząć a latem "ochłodzić się" na dziale z nabiałem:):):SERIO!!!, Jego ulubioną rozrywką jest wrzucanie "czegoś" z półki do koszyków innych ludzi (oczywiście gdy tego nie widzą)Ten facet ma prawie 50 lat,a co on jeszcze wyprawia w tych sklepach to już wolę nie pisać:):):):

• Autor: kawa3 Data: 2008-03-29 18:23:47

Ja się ubawiłam

Przejdź do pełnej wersji serwisu