Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Automatyczne wysyłanie fluidów...

• Autor: bahus Data: 2008-03-28 13:21:46

Widząc jakie jest ogromne zapotrzebowanie na fluidy, postanowiłem skonstruować u siebie w domu automat do wysyłania fluidów na życzenie. Wystarczy w ogromnym skupieniu pomyśleć (lub napisać w tym wątku); "Bahus proszę o pozytywne fluidy" by urządzenie zaczęło je emitować. Będzie to o tyle dla mnie wygodne, że już nie będę musiał śledzić wszystkich "proszących" wątków. Pozwoli mi to również na nie przegapienie (a tym samym na nie wysłanie) tych jakże potrzebnych, malutkich stworków (czyt. fluidów). W przypadku gdyby się okazało, że popyt jast tak wielki, że moje urządzenie nie nadąży z dystrybucją, to zarządzi się zbiórkę pieniężną na bardziej wydajny aparat. Z chwilą gdy podpiszę tego posta automat zacznie działać
    Bahus

• Autor: miauka Data: 2008-03-28 13:33:11

a jak to bedzie dzialac w druga strone..kiedy to Ty poprosisz o fluidy.. dla siebie lub miss (dodaj tytul bo nie pamietam) ...lub ???

sprawdzam dzialenie maszyny w moja strone i zamawiam rzeczone fluidki :)

miaukol

• Autor: bahus Data: 2008-03-28 13:38:32

Huuuuuuuuuuuuuura !!!!!! zadziałało...fluidy płyną....Miauka gratuluję Ci, jesteś pierwsza...życzę skuteczności działania przesyłki...
    Bahus

• Autor: Balbina71 Data: 2008-03-28 14:49:29

W takim razie ja bym tez slicznie poprosila...o takiego malutkiego fluidka.

• Autor: miauka Data: 2008-03-28 23:42:12

ojjjj bahusie .... nie wierze bys czytal bez zrozumienia... predzej uwierze, ze udajesz iz nie rozumiesz. Wybacze Ci to jednak ze wzgledu na sedziwy wiek Twoj :)

za maszynowe fluidy bardzo dziekuje, slonce mi przyniosly dzis :)

piwo o nazwie wiking masz jak w banku, o ile pofatygujesz sie po nie :)

• Autor: Maddalena Data: 2008-03-28 15:38:46

ja w to nie wchodze, chcesz zautomatyzowac wysylanie fluidow i zrobic na tym interes? ja na Twoim niedoszlym pogrzebie sie nie dorobilam (a zapowiadalo sie tak dobrze!), wiec nie popieram tej akcji:))

• Autor: bahus Data: 2008-03-28 17:11:42

No coś Ty? Jaki interes? Fluidy będą za darmo. Co najwyżej wprowadzi się dobrowolne opłaty za transfer fluidów...jak to nie wystarczy wprowadzi się reklamy. Ale nadal wszystko będzie gratis i friko. W ostateczności jako producent tych jakże potrzebnych fluidów, poproszę czasem o wspomożenie piwem (to znaczy na piwo) Wkrótce podam konto, na które będzie można wpłacać dobrowolne datki (jednak aby ułatwić pracę bankowi to proponuję datki min 10 zł). Gdyby ktoś się zdziwił to "objaśniam" : automat tylko wysyła Fluidy. Produkuję je osobiście, a to wymaga zwiększonej energii.
    Bahus

• Autor: kamaxyz Data: 2008-03-28 17:10:13

Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
    > Widząc jakie jest ogromne zapotrzebowanie na fluidy, postanowiłem skonstruować
    > u siebie w domu automat do wysyłania fluidów na życzenie. Wystarczy w
    > ogromnym skupieniu pomyśleć (lub napisać w tym wątku); "Bahus proszę o
    > pozytywne fluidy" by urządzenie zaczęło je emitować. Będzie to o tyle dla
    > mnie wygodne, że już nie będę musiał śledzić wszystkich "proszących"
    > wątków. Pozwoli mi to również na nie przegapienie (a tym samym na nie
    > wysłanie) tych jakże potrzebnych, malutkich stworków (czyt. fluidów). W
    > przypadku gdyby się okazało, że popyt jast tak wielki, że moje urządzenie nie
    > nadąży z dystrybucją, to zarządzi się zbiórkę pieniężną na bardziej wydajny
    > aparat. Z chwilą gdy podpiszę tego posta automat zacznie działaćBahus

Bahusie
    mało orginalne...pełono tu fluidów..aż się w głowie kręci i tych stworków ....
    co strona to fluidy
    a może ..... automat do robienia i puszczania w eter baniek mydlanych..piękne ulotne bez zobowiązań
    pozdrawiam

• Autor: bahus Data: 2008-03-28 17:16:13

Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
    .........pełono tu fluidów..aż
    > się w głowie kręci i tych stworków ....co strona to fluidy a
    > może ..... automat do robienia i puszczania w eter baniek
    > mydlanych..piękne ulotne bez zobowiązań pozdrawiam

Na łatwiznę mam pójść ? Bez zobowiązań? Oj co to to nie !!!! To poważne przedsięwzięcie, wręcz przesłanie...a nie jakieś tam bańki mydlane....
    Bahus

• Autor: kamaxyz Data: 2008-03-28 17:20:47

Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
    > Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:.........pełono tu fluidów..aż >
    > się w głowie kręci i tych stworków ....co strona to fluidy a > może .....
    > automat do robienia i puszczania w eter baniek > mydlanych..piękne ulotne
    > bez zobowiązań pozdrawiamNa łatwiznę mam pójść ? Bez zobowiązań? Oj co to to
    > nie !!!! To poważne przedsięwzięcie, wręcz przesłanie...a nie jakieś tam bańki
    > mydlane....Bahus

nie jakieś tam bańki mydlane...nie jakieś tam..
    łatwo wypluć fluid.. a spróbuj zrobić bańkę mydlaną no mądralo i puść ją w eter wirtualny no spróbuj
    pozdrawiam

• Autor: makusia Data: 2008-03-29 10:20:11

Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
    > Użytkownik bahus napisał w wiadomości:> Widząc jakie jest ogromne
    > zapotrzebowanie na fluidy, postanowiłem skonstruować> u siebie w domu
    > automat do wysyłania fluidów na życzenie. Wystarczy w> ogromnym skupieniu
    > pomyśleć (lub napisać w tym wątku); "Bahus proszę o> pozytywne
    > fluidy" by urządzenie zaczęło je emitować. Będzie to o tyle dla> mnie
    > wygodne, że już nie będę musiał śledzić wszystkich "proszących">
    > wątków. Pozwoli mi to również na nie przegapienie (a tym samym na nie>
    > wysłanie) tych jakże potrzebnych, malutkich stworków (czyt. fluidów). W>
    > przypadku gdyby się okazało, że popyt jast tak wielki, że moje urządzenie
    > nie> nadąży z dystrybucją, to zarządzi się zbiórkę pieniężną na bardziej
    > wydajny> aparat. Z chwilą gdy podpiszę tego posta automat zacznie
    > działaćBahusBahusie mało orginalne...pełono tu fluidów..aż
    > się w głowie kręci i tych stworków ....co strona to fluidy a
    > może ..... automat do robienia i puszczania w eter baniek

> mydlanych..piękne ulotne bez zobowiązańpozdrawiam

oczywiscie , lepisza maszynka do baniek , a fluidy szczere i darmowe

• Autor: Bodek Data: 2008-03-28 18:22:34

>>>>że moje urządzenie nie nadąży z dystrybucją, to zarządzi się zbiórkę pieniężną....

ja dziekuje za fluidy za ktore musze placic!!!
    wole na unowoczesnienie serwera oddac

• Autor: olusia1 Data: 2008-03-28 19:17:56

....................ja będę potrzebowała za jakies 2,5 miesiąca , jak będę zdawała egzamin na prawko , wtedy napewno się zgłoszę :)

• Autor: maria11 Data: 2008-03-29 13:55:23

A ja w żadne fluidy i pozytywne energie nie wierzę. Może jeszcze magia, wróżbiarstwo i zabobony - otwórzcie oczy i rozum.
    Pozdrawiam

• Autor: luckystar Data: 2008-03-29 14:35:33

Mario, ale czy Ty naprawde myslisz, ze my tu wszyscy (w czasie akcji wspierajacej) siedzimy z zalozonymi rekami i trzymamy kciuki, padamy na kolana i odmawiamy zdrowaski, czy tez moze chuchamy w koperte, naklejamy znaczek i wysylamy te pozytywne energie i dobre fluidy..... A co moze miec wspolnego otwieranie oczu i rozumu z prostymi pozytywnymi zyczeniami ???? Mozna komus zyczyc dobrze, mozna mu zyczyc zle ..... Mysle ze tu nie ma nic do rzeczy otwartosc umyslu, a bardzo wiele zwykla ludzka zyczliwosc. Jestesmy gronem ludzi, ktore sie zna w mniejszym lub wiekszym stopniu, niektorzy tylko wirtualnie, ale sa i tacy co mieli okazje spotkac sie w realu i nie bardzo rozumiem dlaczego nie mozemy sie dzielic ze soba radosciami lub troskami dnia codziennego i nie wspierac sie w potrzebie lub cieszyc z sukcesow. Jakos nie widze tu zwiazku z zabobonami, odczynianiem urokow, czy tez egzorcyzmow ..... a magia ??? Zycie jest magiczne :)))

• Autor: lajan Data: 2008-03-30 09:35:15

Czy zawsze musi się znaleźć ZOŁZA, która przebywała pewnie w ciemnogrodzie i musi psuć dobrą zabawę? Ledwo toto tu wlazło, porządnie się nie przedstawiło i będzie Nas pouczać. A kysz !

• Autor: luckystar Data: 2008-03-30 14:13:11

Lajanku nie badz nerwowy :)) Maria przedstawila sie tego samego dnia i jest Jej watek w powitalni :)) Moze poprostu myslala dziewczyna/kobieta, ze wierzymy tak bardzo w te pozytywne fluidy i dobra energie, ze nic poza tym nie robimy ;) Wlasnie kilka dni temu w stanie Wisconsin (USA) zmarla dziewczynka na cukrzyce, bo rodzice dziecka uznali, ze lepiej sie modlic niz isc z dzieckiem do lekarza .... rozne sie cuda zdarzaja rece opadaja ..... Grunt to umiec wyposrodkowac.

• Autor: lajan Data: 2008-03-30 15:45:43

Maryla, mialem na myśli przedstawienie się w użytkownikach. Wszystko tam tajemnicze.Więc po co się logować?

• Autor: bahus Data: 2008-03-31 15:40:56

Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
    > Czy zawsze musi się znaleźć ZOŁZA, która przebywała pewnie w ciemnogrodzie i
    > musi psuć dobrą zabawę? Ledwo toto tu wlazło, porządnie się nie przedstawiło i
    > będzie Nas pouczać. A kysz !

Lajan, zgadzam się z Tobą w całej "rozciągliwości" ( ), Ale po troszku rozgrzeszam też ową "zołzę" bo jest tu nowa i pewnie nie wyczuła żartobliwego tonu tego wątka, a treść potraktowała bardzo poważnie. W takim kontekście to pewnie miałaby trochę racji ;)
    Bahus

• Autor: Kasia cz Data: 2008-03-30 16:08:11

To pamietaj Bahusku, zeby wyslac mi takiego fluidka jak bede w potrzebie.W zasadzie to beda mi potrzebna dwa, w roznych terminach, ale o tym pozniej, ale ja pazerna az dwa chce:-)

• Autor: alicja37 Data: 2008-03-30 19:55:35

To ja poprosze na jutro dobre fluidy.Idę do pracy po długiej przerwie.Proszę o fluidy siły i cierpliwości.

• Autor: bahus Data: 2008-03-31 15:50:45

Pragnę Was powiadomić, że urządzenie pracuje na pełnych obrotach...widzę, że zapotrzebowanie jest ogromne...Myślę, że urządzenie wytrzyma...gorzej z producentem stworków ...czyli ze mną. Moja energia jest niestety wyczerpywalna...należy ją uzupełniać....a wiem, że najlepiej do tego celu służy "napój bogów" (patrz odpowiedni wątek). Dobrze, że jestem po wypłacie...póki co mam za co uzupełniać energię....

Bahus

PS.
    Aluzju poniali ???

• Autor: Bodek Data: 2008-03-31 16:14:25

ponial i ja:)

a co do uzupelniania to jakie jest spozycie na miesaic dobrych fluidow????
    dane techniczne prosze!!!!!

• Autor: bahus Data: 2008-03-31 16:23:43

Ty masz już wykupiony stały abonament....
    Bahus

• Autor: Bodek Data: 2008-03-31 16:59:23

to teraz bede trzymal dopoki nie bedzie zapotrzebowania i u mnie :)
    ps. jak co to dam znac:)

aa mozesz wyslac mojej kolezance troszke???
    hmmm ma takie tam tego, sytuacja rodzinna -- moze sie jej przyda :) kochana dziewuszka jest :)
    moze ja podniesie troszke na duchu z mojego konta :)
    pozdr...

• Autor: krysia64 Data: 2008-04-03 15:07:35

Litosci Bahus .....
    wczoraj ledwo fluida wysłałeś ....a na dodatek ja reklamację składam na te fluidy ... bo nie wyzdrowiałam ....
    Ty chyba ze mnie soki wyczerpałeś bardziej ......bo jakoś osłabłam po tych fluidach Twoich ....
    a juz mam beczkę toczyc do Poznania tego szalonego napoju .....o nieeeee ja protestuję !!!!!!......
    ależ bizneswomen ze mnie ...niech mnie kaczka kopnie ..
    A jak to śpiewa Budka Suflera ...,,Nie wierz nigdy kobiecie ,, .....hmmmmm ....i weż tu uwierz mężczyżnie ...Bahusowi ...

• Autor: Janek Data: 2008-04-07 21:44:28

Weź kredyt...

• Autor: bahus Data: 2008-04-02 11:46:36

Podnoszę wątek, bo aparat jakby troszkę wolniej chodził :D
    Bahus

• Autor: bahus Data: 2008-04-07 14:32:06

Znowu podnoszę aby być bliżej Was....
    Bahus

• Autor: tajger Data: 2008-04-08 10:03:45

A ja mam takie pytanie... biorąc pod uwagę,iż to maszyna nie człowiek wysyła,a jak to maszyna -na wirusy podatna.... Jakiego masz Pan antywirusa zainstalowanego co by w raz z tymi stworkami nam zarazków nie powysyłać? ....no?

A jeśli o produkcję chodzi....to czy posiada Pan atest???

...Podobno ,kto pyta nie błądzi, a ja będę niedługo potrzebować taką konkretna dawkę tych stworków

• Autor: bahus Data: 2008-04-08 12:25:01

No tak wiedziałam, że ktoś się wreszcie zainteresuje atestem....no i doigrałem się. Atestu nie mam bo to prototyp....Co do wirusów to fluidy są tak naładowane pozytywną energią, że żaden wirus się nie uchowa
    Bahus

• Autor: tajger Data: 2008-04-08 16:02:03

No ale atest może wystawić Ci żona:)))))))) ...jeszcze ciekawa jestem jak z gwarancją ?? Czy wrazie nie zadziałania są zwroty??... a jeśli nie to czy książka Skarg jest gdzieś dostępna??

Przejdź do pełnej wersji serwisu