Pomysł super, aczkolwiek jak dla mnie trochę za odważny ten torcik. Chyba staroświecka jestem albo się starzeję hihihi :) Ciekawa jestem min gości wieczoru kawalerskiego :) Pozdrawiam serdecznie : )
Całą dekorację ulepiłam ze sztucznego marcepana wg przepisu basi19. Miło mi że tort się podoba, zdjęcie wrzucił mój mąż, ja obawiałam się krytycznych uwag ale widzę że niepotrzebnie.
Witam Jestem z Bydgoszczy Zainteresował mnie ten torcik chciałbym go kupić prosiłbym o email z cena i z opisem, z czego jest zrobiony . Dziękuje i pozdrawiam johnyb20@o2.pl
O rany!!! Hahahaha!!! Bomba!!!
Super!!!!!!!!
Ale fajny! a moj maz wlasnie dzisiaj idzie na wieczora kawalerski ...
superowy ale ty masz pomysły hi hi hi
Ciekawa jestem min gości wieczoru kawalerskiego :)
Pozdrawiam serdecznie : )
bombowy :))) brawo za pomysł :))))))
Aniula tort jest czadowy!!! Napisz prosze z czego ulepiłaś panią . Pozdrawiam i gratuluje talentu
Całą dekorację ulepiłam ze sztucznego marcepana wg przepisu basi19. Miło mi że tort się podoba, zdjęcie wrzucił mój mąż, ja obawiałam się krytycznych uwag ale widzę że niepotrzebnie.
Tort jest naprawde super !! jeśli bede kiedys robic tort na taką okazje to wykorzystam Twój pomysł . Pozdrawiam
nie no świetny jest. zrobie bratu jak sie kiedy będzie chciał żenić hihi
Witam
Jestem z Bydgoszczy
Zainteresował mnie ten torcik chciałbym go kupić prosiłbym o email z cena i z opisem, z czego jest zrobiony .
Dziękuje i pozdrawiam
johnyb20@o2.pl