Proszę o usunięcie powtórzonych 3 razy komentarzy pod moim ciastem Dalmatyńczyk, które wpisała użytkowniczka mariolkab. Wystarczy jak zostanie jeden :))) A tak na marginesie - uważam, że komentarze to nie miejsca ani na dyskusje z innymi użytkownikami, ani tym bardziej na zamieszczanie przepisów. Dziękuję i pozdrawiam, Aleex.
Zazwyczaj takie osoby mają tylko parę komentarzy złośliwych i zero przepisów, na szczęście może.... Aleex w ogóle się nie przejmuj, bo nie ma czym, każdy wie, że masz fajne przepisy. A swoja drogą brakuje mi tutaj takiej opcji jak na innych forach, np. wyslij priv do kogoś, a może jest tylko jeszcze nie odkryłam?
Proszę o usunięcie powtórzonych 3 razy komentarzy pod moim ciastem Dalmatyńczyk, które wpisała użytkowniczka mariolkab.
Wystarczy jak zostanie jeden :)))
A tak na marginesie - uważam, że komentarze to nie miejsca ani na dyskusje z innymi użytkownikami, ani tym bardziej na zamieszczanie przepisów. Dziękuję i pozdrawiam, Aleex.
co racja to racja, szkoda, że użytkownik nie może sam robić porządku z komentarzami pod swoimi przepisami:) ale nic to jest dobrze:))
Jeszcze raz dziękuję dano. Coraz więcej, niestety, wśród nas użytkowników, których cechą rozpoznawczą jest wyłącznie zjadliwy ton. Szkoda.
Zazwyczaj takie osoby mają tylko parę komentarzy złośliwych i zero przepisów, na szczęście może.... Aleex w ogóle się nie przejmuj, bo nie ma czym, każdy wie, że masz fajne przepisy. A swoja drogą brakuje mi tutaj takiej opcji jak na innych forach, np. wyslij priv do kogoś, a może jest tylko jeszcze nie odkryłam?
Zbędne komentarze wykasowałem. Przypominam, że dyskusje powinny być prowadzone na forum a nie w komentarzach.
Bahus
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam wszystkich :)))