2 Kwietnia 2008r ,będziemy przeżywali trzecią rocznicę śmierci Papieża Jana Pawła II . Jan Paweł II Papież Mistyk naszych czasów, był moralnym i duchowym autorytetem młodzieży i nas wszystkich.Odszedł, ale się nie oddalił, ciągle jest obecny w naszych sercach i w naszej pamięci. Zapalmy znicz w hołdzie dla naszego Wielkiego Rodaka
pozwólcie że zacytuję " "Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." Jan Paweł II
To był WIELKI CZłOWIEK oby szybko stał się świętym. Może nie jestem bardzo zagorzałą katoliczką ale tak poprostu brak mi Naszego Ojca tak w życiu codziennym. W potocznym życiu często zdarza mi się pomylić mówiąc o obecnym papieżu "nasz papież Jan Paweł II" Smutno, że to już 3 lata a jakby ... wczoraj
2 Kwietnia 2008r ,będziemy przeżywali trzecią rocznicę śmierci Papieża Jana Pawła II .
Jan Paweł II Papież Mistyk naszych czasów, był moralnym i duchowym autorytetem młodzieży i nas wszystkich.Odszedł, ale się nie oddalił, ciągle jest obecny w naszych sercach i w naszej pamięci. Zapalmy znicz w hołdzie dla naszego Wielkiego Rodaka
pozwólcie że zacytuję
"
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." Jan Paweł II
kamaxyz
To był WIELKI CZłOWIEK oby szybko stał się świętym. Może nie jestem bardzo zagorzałą katoliczką ale tak poprostu brak mi Naszego Ojca tak w życiu codziennym. W potocznym życiu często zdarza mi się pomylić mówiąc o obecnym papieżu "nasz papież Jan Paweł II" Smutno, że to już 3 lata a jakby ... wczoraj
(*) http://video.google.com/videoplay?docid=-1213705185009043877
Ja też zapalam znicz (*) w hołdzie i ku pamięci wspanoiałego człowieka. Kościół bez niego teraz już nie jest ten sam.
"To miłość nawraca serca i daruje pokój ludzkości,

która wydaję się czasem zagubiona i zdominowana,
przez siłe zła, egoizmu i strachu." Jan Pawł II
http://mojpapiez.pl/
Oto adres strony poświęconej pamięci Jana Pawła II - tworzonej przez nas wszystkich
[*]
(*)