Od pewnego czasu mam problem z wklejaniem fotek do swoich przepisów. Zawsze wstawiałam przez bibliotekę obrazów a teraz mi coś szwankuje.
wybiore fotkę daję 'dodaj' i po chwili wyskakuje mi informacja "wskaż plik z obrazem". Może poradzicie cosik?
fotki wstawiam teraz przez wstaw obrazek z kodem url. ale to mnie denerwuje bo nie można potem powiększyc fotki. aha no i przy przepisie nie ma ikonki aparatu mimo ze zdjecia są (fantazja serowa) wrrrrrr..........
Miałam podobny problem i w końcu wpadłam na to że mam zbyt duże zdjęcia i w programie do poprawy zdjęć (ja mam turbo foto) nalazłam opcję zmniejszania zdjęcia (do 600 szerokość i 450 wysokość) i teraz bez problemu wszystkie zdjęcia się wklejają. Myślę że wszystkie programy obsługujące zdjęcia posiadaja opcje zmniejszania zdjęcia. U mnie to pomogło pozdrawiam Ola
Witam was żarłoczki.
Od pewnego czasu mam problem z wklejaniem fotek do swoich przepisów.
Zawsze wstawiałam przez bibliotekę obrazów a teraz mi coś szwankuje.
wybiore fotkę daję 'dodaj' i po chwili wyskakuje mi informacja "wskaż plik z obrazem".
Może poradzicie cosik?
fotki wstawiam teraz przez wstaw obrazek z kodem url. ale to mnie denerwuje bo nie można potem powiększyc fotki.
aha no i przy przepisie nie ma ikonki aparatu mimo ze zdjecia są (fantazja serowa) wrrrrrr..........
Miałam podobny problem i w końcu wpadłam na to że mam zbyt duże zdjęcia i w programie do poprawy zdjęć (ja mam turbo foto) nalazłam opcję zmniejszania zdjęcia (do 600 szerokość i 450 wysokość) i teraz bez problemu wszystkie zdjęcia się wklejają. Myślę że wszystkie programy obsługujące zdjęcia posiadaja opcje zmniejszania zdjęcia.
U mnie to pomogło pozdrawiam Ola
Ola ma rację ja też tak miałam! i sama doszłam do tego że zdjęcia muszą miec mniejszy format, teraz się dodają bez problemu.
musze spróbować. dzięki kobitki :)
dzięki dziewczyny zadziałało.....