No co Wy? przeciez to wyraznie widac, jak te fluidy unosza sie w gore! i rozchodza na wszystkie strony swiata! Tzn. jak zobaczycie u siebie téczé to jest dowod na to, ze Bahusowe fluidy do Was dotarly! ;)
Bardzo piękne zdjęcie ale wyglada mi na to że jest to fotomontaż nie widziałam w swoim życiu, aby tęcza podzieliła niebo na dwa obszary jasny i ciemny zastanawia mnie jakim aparatem to zdjęcie jest zrobione, ale jest śliczne i robi wrażenie Przy silnym słońcu, ciemne niebo, cienie na budynkach gratuluje cudoBahusku
To zdjęcie nie jest fotomontażem. Jest zrobione profesjonalnym aparatem (pożyczonym od syna) obiektyw tzw "rybie oko". A takie oświetlenie zdarza się bardzo rzadko. To złudzenie innej szarości pod "kloszem" jest iluzoryczne i przypadkowe. Bahus
A według mnie to nie jest żadny fotomontaż--bo ja też czasem robię zdjęcia tęczy i własnie bardzo.. bardzo często tęcza dzieli obszary na jaśniejszy i ciemniejszy (Warto czasem spojrzeć na nią gołym okiem--to tez widać ,że obszary te się różnią)
Zdjęcie z mojego balkonu
Bahus
no widac czuwa nad wami jakis dobry duszek:) swietnie zdjecie!
To nie duszek ...to osiedle dozorowane przez UFO
Bahus
racja! mysle, ze zwrociles uwage swoja maszyna do wysylania fludiow i teraz masz ci bahus placek! jestescie pod kontrola!
No co Wy? przeciez to wyraznie widac, jak te fluidy unosza sie w gore! i rozchodza na wszystkie strony swiata! Tzn. jak zobaczycie u siebie téczé to jest dowod na to, ze Bahusowe fluidy do Was dotarly! ;)
Super fotka :)
ja tez myślę że to przez twoją maszynę.
Zaintrygowałeś ufoli , pilnuj żeby ci jej nie skubneli.hihi
Pięknie
Bardzo piękne zdjęcie
ale wyglada mi na to że jest to fotomontaż
nie widziałam w swoim życiu, aby tęcza podzieliła niebo na dwa obszary jasny i ciemny
zastanawia mnie jakim aparatem to zdjęcie jest zrobione, ale jest śliczne i robi wrażenie
Przy silnym słońcu, ciemne niebo, cienie na budynkach gratuluje cudoBahusku
Naprawdę piękne ujęcie...
Zdjęcie na konkurs. Brawo.
To zdjęcie nie jest fotomontażem. Jest zrobione profesjonalnym aparatem (pożyczonym od syna) obiektyw tzw "rybie oko". A takie oświetlenie zdarza się bardzo rzadko. To złudzenie innej szarości pod "kloszem" jest iluzoryczne i przypadkowe.
Bahus
A według mnie to nie jest żadny fotomontaż--bo ja też czasem robię zdjęcia tęczy i własnie bardzo.. bardzo często tęcza dzieli obszary na jaśniejszy i ciemniejszy (Warto czasem spojrzeć na nią gołym okiem--to tez widać ,że obszary te się różnią)
mozesz zrobic fotke z drugiej strony co bym wiedzial ktory to balkon???
Rewelacyjna fotka :-)))
ale piekne
Nie znam się na fotografowaniu , ale mnie tez się udało zrobić takie zdjęcie, o dziwo pod tęczą jest '' jaśniej,,