Kamo, widać, że talentu Ci nie brakuje. Te torciki są przepiękne !!!Pewnie kosztowały Cię dużo pracy? Ale co tam...w końcu jak się coś kocha robić to czas nie ma większego znaczenia - wiem coś o tym :) Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na kolejne torciki, żeby nacieszyć oczka :)
slonik zrobiony był na 3 urodzinki mojego synka,tort pokryty barwiona masą z przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis30981.html,nogi z rolad biszkoptowych (1 szt na dwie nogi),uszy i trąba z masy.Wszystkie te torty były pracochłonne (a słonik chyba najbardziej) ale efekt końcowy jest wart tego wysiłku:)Pomysły czerpie z internetu,niestety aż taka zdolna nie jestem żeby samemu takie cuda wymyślać:( Dziekuje za wszystkie wypowiedzi.
Moje torciki robione na różne okazje,również w stylu angielskim.
Super, część z nich już podziwiałam w galerii tortowni. :-))
Dzięki,pieczenie, a przede wszystkim dekorowanie to moja wielka pasja:).
Bardzo zdolna kobieta z ciebie jest .
Gdzie ja stałam ,gdy rozdawane byly różne talenty.
Tak zupełnie poważnie ; podziwiam Twoje torty.
Basia
Kamo, widać, że talentu Ci nie brakuje. Te torciki są przepiękne !!!Pewnie kosztowały Cię dużo pracy? Ale co tam...w końcu jak się coś kocha robić to czas nie ma większego znaczenia - wiem coś o tym :) Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na kolejne torciki, żeby nacieszyć oczka :)
cudne, cudne, cudne, możesz zdradzic jak zrobiłaś tego słonia (moja córka zbiera słonie i chciałaby taki tort na ur), pozdrawiam, monika
slonik zrobiony był na 3 urodzinki mojego synka,tort pokryty barwiona masą z przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis30981.html,nogi z rolad biszkoptowych (1 szt na dwie nogi),uszy i trąba z masy.Wszystkie te torty były pracochłonne (a słonik chyba najbardziej) ale efekt końcowy jest wart tego wysiłku:)Pomysły czerpie z internetu,niestety aż taka zdolna nie jestem żeby samemu takie cuda wymyślać:( Dziekuje za wszystkie wypowiedzi.
Po prostu przefantastycznie hiper bombowe:) Gratuluję talentu:)
mnie rozbroił całkowicie ten słoń. trzeba mieć nie lada
zdolności żeby takiego ulepic....... cudo
super:) gratuluję talentu :))
Wszystkie są piękne ale ten słoń to mnie rozbroił!