Forum

Kuchenne porady

pomoc przy pizzy

  • Autor: Kormag Data: 2008-04-06 21:38:37

    Witam wszystkich zarloczkow wychodzac z przekonania ze zadna praca nie hanbi poszukalem ofert na stanowisko kucharza i przyjeli mnie do pizzeri sek w tym ze nieznam jakiegos dobrego przepisu na ciasto i sos wiec prosze was o pomoc abym to ja nieshanbil pracy kucharza :D

  • Autor: Bodek Data: 2008-04-06 22:04:49

    http://wielkiezarcie.com/przepis110.html

  • Autor: Kormag Data: 2008-04-06 22:57:07

    bodku drogi czy wyprobowales ten przepis ;>

  • Autor: Bodek Data: 2008-04-06 23:01:25

    nie :) ale mysle ze warto :)
    poza tym
    pracowalem we wloskiej restauracjii i jedyna rzecz ktora zaczalem bylo to ze 30% skladniku dodawalem maki kurpczatki. pizza wychodzila troszke grubsza i ladnie sie opiekala.
    wiec powodzenia na nowym stanowisku :)
    polecam cwiczenia w domu :) hehehe

    a to nawet lepsze :)
    http://wielkiezarcie.com/przepis204.html

  • Autor: Kormag Data: 2008-04-06 23:05:07

    niebardzo rozumiem
    czy chodzi o to ze 30% maki z ilosci jaka byla w przepisie miala stanowic maka krupczatka ? i podaj prosze jak mozresz przepis na pizze z tej restauracji w ktorej pracowales :)

  • Autor: Bodek Data: 2008-04-06 23:16:05

    tak 70% to maka zwykla a 30% to kurpczatka.
    1kg maki tj jakies 80g drozdzy :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu