Witam wszystkich zarloczkow wychodzac z przekonania ze zadna praca nie hanbi poszukalem ofert na stanowisko kucharza i przyjeli mnie do pizzeri sek w tym ze nieznam jakiegos dobrego przepisu na ciasto i sos wiec prosze was o pomoc abym to ja nieshanbil pracy kucharza :D
nie :) ale mysle ze warto :) poza tym pracowalem we wloskiej restauracjii i jedyna rzecz ktora zaczalem bylo to ze 30% skladniku dodawalem maki kurpczatki. pizza wychodzila troszke grubsza i ladnie sie opiekala. wiec powodzenia na nowym stanowisku :) polecam cwiczenia w domu :) hehehe
niebardzo rozumiem czy chodzi o to ze 30% maki z ilosci jaka byla w przepisie miala stanowic maka krupczatka ? i podaj prosze jak mozresz przepis na pizze z tej restauracji w ktorej pracowales :)
Witam wszystkich zarloczkow wychodzac z przekonania ze zadna praca nie hanbi poszukalem ofert na stanowisko kucharza i przyjeli mnie do pizzeri sek w tym ze nieznam jakiegos dobrego przepisu na ciasto i sos wiec prosze was o pomoc abym to ja nieshanbil pracy kucharza :D
http://wielkiezarcie.com/przepis110.html
bodku drogi czy wyprobowales ten przepis ;>
nie :) ale mysle ze warto :)
poza tym
pracowalem we wloskiej restauracjii i jedyna rzecz ktora zaczalem bylo to ze 30% skladniku dodawalem maki kurpczatki. pizza wychodzila troszke grubsza i ladnie sie opiekala.
wiec powodzenia na nowym stanowisku :)
polecam cwiczenia w domu :) hehehe
a to nawet lepsze :)
http://wielkiezarcie.com/przepis204.html
niebardzo rozumiem
czy chodzi o to ze 30% maki z ilosci jaka byla w przepisie miala stanowic maka krupczatka ? i podaj prosze jak mozresz przepis na pizze z tej restauracji w ktorej pracowales :)
tak 70% to maka zwykla a 30% to kurpczatka.
1kg maki tj jakies 80g drozdzy :)