No, tak, jak w Szwecji to rozumiem. Troche mnie przestraszyl ten snieg o tej porze roku. Ja mieszakm we Wloszech i nawet w zimie nie mamy sniegu. Pozdrawiam!
Ogródek przekopany i pięknie pograbiony. Nic to, że prawie na czterech wracałam do domciu, bo tak mnie bolały plecy. Od jutra wg. kalendarza biodynamicznego można siać, więc zaczynę wrzucać nasionka do gleby i do skrzynek.
Co tu taka cisza? Przecież już czas zaczynać się brać za robotę.
Bahus
Pewnie dlatego i cisza, bo wszyscy siedzą w ogródkach:):):)
A u mnie jeszcze nie czas , zima w pelnej krasie .
Ojejku, gdzie jest taka zima???
No, tak, jak w Szwecji to rozumiem. Troche mnie przestraszyl ten snieg o tej porze roku. Ja mieszakm we Wloszech i nawet w zimie nie mamy sniegu. Pozdrawiam!
Ogródek przekopany i pięknie pograbiony. Nic to, że prawie na czterech wracałam do domciu, bo tak mnie bolały plecy. Od jutra wg. kalendarza biodynamicznego można siać, więc zaczynę wrzucać nasionka do gleby i do skrzynek.
Ja wczoraj zbierałam pierwszą rzodkiewkę i sałatę którą zasiałam jesienią pod folią
Tzn, że kwiatki też już można sadzić i nic im się nie stanie? Mam na myśli pelargonie..hmm?
A tak wczoraj bylo w Londynie
Oj nie straszcie zimą, u mnie w ogródku kwitną tulipany narcyzy ,hiacynty.Magnolia tez lada dzień zakwitnie. Forsycja cała złota.Pozdrawiam
Wczoraj sie pochwaliłam,że u mnie wiosna,a tu dzisiaj zima,że musiałam odsnieżać łopatą.BRRRRR.....
Pozdrawiam zachodniopomorskie.
Użytkownik bena napisał w wiadomości:
> odsnieżać łopatą.BRRRRR.....Pozdrawiam zachodniopomorskie.