Forum

Rozmowy wolne i frywolne

SPROSTOWANIE....do...

• Autor: kamaxyz Data: 2008-04-11 18:58:10

Dzisiaj przeczytałam wątki dotyczacej mego odejścia z forum i nie tylko. Za wszystkie serdecznie dziękuje, jednak
    moi mili
    należy się z mojej strony wyjaśnienie - sprostowanie

Nie jestem rozkapryszoną czy rozhisteryzowaną osobą,
     to nie kaprys  spowodował odejście z forum, w którym uczestniczyłam kilka ładnych lat  /czasami miały krótką przerwę z przyczyn technicznych lub innych/
    Nie jestem rozkapryszoną  istotą żądną poklasku czy czegoś tam...
    Moje odejście jest spowodowane urazą jaką otrzymałam od jednego z uczestników tej stronki tu i na gg Jestem kobietą i dbam o szacunek dla kobiety, jednocześnie sama  szanuję. Nie pozwolę sobie na obrażanie, czy ubliżanie. Nie można ubliżac i obrażać albo stawiać do kąta czy piaskownicy.
    Dzisiaj już wiem że słuszną podjęłam decyzję
    Dziękuję wszystkim życzliwym mi osobom za dyskusję czasami może w dobrym lub w gorszym tonie tu na forum czy gg,
    Bawcie się dobrze, a Was kobietki kochane, młode osoby, które przychodzicie na tę stronkę w poszukiwaniu czegoś co uczy i co chcecie przekazać innym , proszę nie dajcie się, aby padały oszczerstwa, ironie pod kątem nas wszystkich mężczyzn czy kobiet, Nie pozwólcie żeby z nas szyderowano. Zło należy wykazywać, aby inni nie popełniali
    To tyle sprostowania
    przepraszam, dowidzenia moi mili
    pozdrawiam kamaxyz

• Autor: Regina Florczak Data: 2008-04-11 19:48:23

Przykro że odeszłaś kamaxyz będzie nam Ciebie brakowało. Niektórzy potrafią tak dokopać że ma się dośc.Do zobaczenia bo wiem że jeszcze się spotkamy!!! Regina

• Autor: alicja37 Data: 2008-04-11 20:42:14

Ja mam nadzieje,że kiedyś jeszcze tu wrócisz

• Autor: alman Data: 2008-04-11 21:09:12

Byłam dziś na działce, nie wiem o co chodzi, bo jeszcze nie zdążyłam poczytać, ale jedno wiem - nie wolno Ci odchodzić !!!!!!!
    Wracaj natychmiast !!!!!

• Autor: ira Data: 2008-04-11 21:35:59

Kamaxyz- tznZe się poddałaś. Nie dawaj satysfakcji temu komuś, bo się poczuje pseudobohaterem!!!!!!! Masz tu silną grupę wsparcia. STWORZYMY wątek "Kamaxyz i drużyna" i do boju!!!!!

• Autor: spandau Data: 2008-04-11 22:31:24

Pewnie , ze tak !

• Autor: chmurka Data: 2008-04-12 12:01:55

Nie mozna się poddawać ,bo Ci któży do tego doprowadzili będa mieli satysfakcje.Decyzja nalezy do Ciebie.Przemyśl!!

• Autor: tex55 Data: 2008-04-12 12:26:45

Powiem krótko - jak zawsze zresztą  - źle robisz ale uszanuję twoją decyzję.  Nie wiem co zaszło i między kim ale jedno ci powiem - powinnaś przemyśleć troszkę to co robisz i powiedzieć sobie ( i jemu/jej)   w ten sposób !! - " urazić mnie może tylko osoba inteligentna  ...." i nie czuć się urażona ! Pozdrawiam i życzę spokoju ducha  tu czy gdziekolwiek będziesz, a i luziki jeszcze raz  luzik, bo czy mało nas życie kopie po dupie ??????? po co sobie brać do serca jeszcze jakieś takie forumowe pierdoły ????

tex55

• Autor: olusia1 Data: 2008-04-22 15:29:49

tex jestem tego samego zdania pozdrawiam

• Autor: dada Data: 2008-04-13 10:47:02

Kiedy zalogowałam się na tej stronie - byłam zachwycona.
    Ciekawe i zabawne przepisy, interesujące wątki, sympatyczni ludzie.
    Teraz już nie jest tak zabawnie...
    Odeszło tyle wartościowych osób...
    Ludzi, z którymi można było podyskutowac bez obrażania się wzajemnie, ludzi, którzy prezentowali ciekawy punkt widzenia na różne sprawy, ludzi kulturalnych i inteligentnych...
    Szkoda...wielka szkoda...
    Dlaczego odeszli?
    Jedni się tłumaczyli, inni nie.
    Myślę, że wielu z nich zauważyło bezsens jałowych dyskusji, które bardzo często kończyły się mniej lub bardziej wyrafinowanymi obelgami pod ich adresem, w momencie kiedy mieli odmienne zdanie.

Przejdź do pełnej wersji serwisu