Dzisiaj przeczytałam wątki dotyczacej mego odejścia z forum i nie tylko. Za wszystkie serdecznie dziękuje, jednak moi mili należy się z mojej strony wyjaśnienie - sprostowanie
Nie jestem rozkapryszoną czy rozhisteryzowaną osobą, to nie kaprys spowodował odejście z forum, w którym uczestniczyłam kilka ładnych lat /czasami miały krótką przerwę z przyczyn technicznych lub innych/ Nie jestem rozkapryszoną istotą żądną poklasku czy czegoś tam... Moje odejście jest spowodowane urazą jaką otrzymałam od jednego z uczestników tej stronki tu i na gg Jestem kobietą i dbam o szacunek dla kobiety, jednocześnie sama szanuję. Nie pozwolę sobie na obrażanie, czy ubliżanie. Nie można ubliżac i obrażać albo stawiać do kąta czy piaskownicy. Dzisiaj już wiem że słuszną podjęłam decyzję Dziękuję wszystkim życzliwym mi osobom za dyskusję czasami może w dobrym lub w gorszym tonie tu na forum czy gg, Bawcie się dobrze, a Was kobietki kochane, młode osoby, które przychodzicie na tę stronkę w poszukiwaniu czegoś co uczy i co chcecie przekazać innym , proszę nie dajcie się, aby padały oszczerstwa, ironie pod kątem nas wszystkich mężczyzn czy kobiet, Nie pozwólcie żeby z nas szyderowano. Zło należy wykazywać, aby inni nie popełniali To tyle sprostowania przepraszam, dowidzenia moi mili pozdrawiam kamaxyz
Przykro że odeszłaś kamaxyz będzie nam Ciebie brakowało. Niektórzy potrafią tak dokopać że ma się dośc.Do zobaczenia bo wiem że jeszcze się spotkamy!!! Regina
Byłam dziś na działce, nie wiem o co chodzi, bo jeszcze nie zdążyłam poczytać, ale jedno wiem - nie wolno Ci odchodzić !!!!!!! Wracaj natychmiast !!!!!
Kamaxyz- tznZe się poddałaś. Nie dawaj satysfakcji temu komuś, bo się poczuje pseudobohaterem!!!!!!! Masz tu silną grupę wsparcia. STWORZYMY wątek "Kamaxyz i drużyna" i do boju!!!!!
Powiem krótko - jak zawsze zresztą - źle robisz ale uszanuję twoją decyzję. Nie wiem co zaszło i między kim ale jedno ci powiem - powinnaś przemyśleć troszkę to co robisz i powiedzieć sobie ( i jemu/jej) w ten sposób !! - " urazić mnie może tylko osoba inteligentna ...." i nie czuć się urażona ! Pozdrawiam i życzę spokoju ducha tu czy gdziekolwiek będziesz, a i luziki jeszcze raz luzik, bo czy mało nas życie kopie po dupie ??????? po co sobie brać do serca jeszcze jakieś takie forumowe pierdoły ????
Kiedy zalogowałam się na tej stronie - byłam zachwycona. Ciekawe i zabawne przepisy, interesujące wątki, sympatyczni ludzie. Teraz już nie jest tak zabawnie... Odeszło tyle wartościowych osób... Ludzi, z którymi można było podyskutowac bez obrażania się wzajemnie, ludzi, którzy prezentowali ciekawy punkt widzenia na różne sprawy, ludzi kulturalnych i inteligentnych... Szkoda...wielka szkoda... Dlaczego odeszli? Jedni się tłumaczyli, inni nie. Myślę, że wielu z nich zauważyło bezsens jałowych dyskusji, które bardzo często kończyły się mniej lub bardziej wyrafinowanymi obelgami pod ich adresem, w momencie kiedy mieli odmienne zdanie.
Dzisiaj przeczytałam wątki dotyczacej mego odejścia z forum i nie tylko. Za wszystkie serdecznie dziękuje, jednak
moi mili
należy się z mojej strony wyjaśnienie - sprostowanie
Nie jestem rozkapryszoną czy rozhisteryzowaną osobą,
to nie kaprys spowodował odejście z forum, w którym uczestniczyłam kilka ładnych lat /czasami miały krótką przerwę z przyczyn technicznych lub innych/
Nie jestem rozkapryszoną istotą żądną poklasku czy czegoś tam...
Moje odejście jest spowodowane urazą jaką otrzymałam od jednego z uczestników tej stronki tu i na gg Jestem kobietą i dbam o szacunek dla kobiety, jednocześnie sama szanuję. Nie pozwolę sobie na obrażanie, czy ubliżanie. Nie można ubliżac i obrażać albo stawiać do kąta czy piaskownicy.
Dzisiaj już wiem że słuszną podjęłam decyzję
Dziękuję wszystkim życzliwym mi osobom za dyskusję czasami może w dobrym lub w gorszym tonie tu na forum czy gg,
Bawcie się dobrze, a Was kobietki kochane, młode osoby, które przychodzicie na tę stronkę w poszukiwaniu czegoś co uczy i co chcecie przekazać innym , proszę nie dajcie się, aby padały oszczerstwa, ironie pod kątem nas wszystkich mężczyzn czy kobiet, Nie pozwólcie żeby z nas szyderowano. Zło należy wykazywać, aby inni nie popełniali
To tyle sprostowania
przepraszam, dowidzenia moi mili
pozdrawiam kamaxyz
Przykro że odeszłaś kamaxyz będzie nam Ciebie brakowało. Niektórzy potrafią tak dokopać że ma się dośc.Do zobaczenia bo wiem że jeszcze się spotkamy!!! Regina
Ja mam nadzieje,że kiedyś jeszcze tu wrócisz
Wracaj natychmiast !!!!!
Nie mozna się poddawać ,bo Ci któży do tego doprowadzili będa mieli satysfakcje.Decyzja nalezy do Ciebie.Przemyśl!!
Powiem krótko - jak zawsze zresztą - źle robisz ale uszanuję twoją decyzję. Nie wiem co zaszło i między kim ale jedno ci powiem - powinnaś przemyśleć troszkę to co robisz i powiedzieć sobie ( i jemu/jej) w ten sposób !! - " urazić mnie może tylko osoba inteligentna ...." i nie czuć się urażona ! Pozdrawiam i życzę spokoju ducha tu czy gdziekolwiek będziesz, a i luziki jeszcze raz luzik, bo czy mało nas życie kopie po dupie ??????? po co sobie brać do serca jeszcze jakieś takie forumowe pierdoły ????
tex55
tex jestem tego samego zdania pozdrawiam
Kiedy zalogowałam się na tej stronie - byłam zachwycona.
Ciekawe i zabawne przepisy, interesujące wątki, sympatyczni ludzie.
Teraz już nie jest tak zabawnie...
Odeszło tyle wartościowych osób...
Ludzi, z którymi można było podyskutowac bez obrażania się wzajemnie, ludzi, którzy prezentowali ciekawy punkt widzenia na różne sprawy, ludzi kulturalnych i inteligentnych...
Szkoda...wielka szkoda...
Dlaczego odeszli?
Jedni się tłumaczyli, inni nie.
Myślę, że wielu z nich zauważyło bezsens jałowych dyskusji, które bardzo często kończyły się mniej lub bardziej wyrafinowanymi obelgami pod ich adresem, w momencie kiedy mieli odmienne zdanie.