Ło matko :))))))) Ile trzeba miec talentu i cierpliwosci, zeby zrobic taka ilość "wycisnięć " dekoratorem :)))))))) a jak mozna uzyskac taki niebieski kolorek ?
Ciesze sie że Wam sie podoba:)Smietane do tortu (przepis shanny) zabarwilam tymi barwnikami Zóltym, niebieskim, czarnym.Sa to barwniki w pascie,swietnie nadaja sie do kremow i masy cukrowej.Tak wygladał zabarwiony kremCzarne obramowania tez sa zrobione kremem.Wyciaskalam go z cieniutkiej tubki (ta po lewej.ta z prawej strony wyciskalam kleksy)Pozdrawiam
Rewelacyjne masz te barwniki!!!! Ja czerwony kupiłam w hurtowni i tylko z niego byłam zadowolona robiąc auto. Reszta barwników ,które kupiłam na Allegro jest koszmarna, rozrzedzają mase i są mało wydajne. Za jakis czas znowu jade do hurtowni po reszte kolorów
Dla mojego miłośnika Simpsonów zrobilam taki torcik na imieniny
WOW!!! Gosieńko, torcik rewelacja!
Skąd Wy żarłoczki macie takie pomysły i zdolności ?? Kolejny raz mnie zatkało z wrażenia... :)Sliczny!!!!
Tort świetny,podziwiam pomysł.
Torcik rewelacyjny, super pomysł. Mam pytanie, jak zrobiłaś te czarne kontury ?
Ło matko :))))))) Ile trzeba miec talentu i cierpliwosci, zeby zrobic taka ilość "wycisnięć " dekoratorem :)))))))) a jak mozna uzyskac taki niebieski kolorek ?
ale masz talent!
Ale czadowy!!!!!!!
Rewelacyjne masz te barwniki!!!! Ja czerwony kupiłam w hurtowni i tylko z niego byłam zadowolona robiąc auto. Reszta barwników ,które kupiłam na Allegro jest koszmarna, rozrzedzają mase i są mało wydajne.
Za jakis czas znowu jade do hurtowni po reszte kolorów