Pierwszy raz widze takie owiniete roze ;) Dla mnie najpiekniejsze roze sa naturalne, bez przyozdobien sztucznych, wtedy widac ta jej ''krolewskosc'', po za tym podobno roze nie znosza towarzystwa innych kwiatow... Mniejsza z tym, uwielbiam wszystkie roze - czerwone, rozowe czy herbaciane...sa przepiekne! :)
A ja uważam, że nie ma nic pięknego czegoby nie można upiększyć. Jako przykład niech posłuży fakt, że nie widziałem nigdy pięknej kobiety bez makijażu. (np na ulicy) Bahus
Co??? masz już róże na działce ??? to gdzie masz tą działkę???? no, chyba że zdjęcie pochodzi z ub. r. albo masz szklarnię i w niej róże..... pytanie oczywiście do Bahusa...
Użytkownik alman napisał w wiadomości: > Co??? masz już róże na działce ??? to gdzie masz tą działkę???? no, chyba że > zdjęcie pochodzi z ub. r. albo masz szklarnię i w niej róże.....pytanie > oczywiście do Bahusa...
Działkę mam w Poznaniu. Róża ta kwitła późną jesienią i poprostu już nie zdążyła przekwitnąć. Zasuszyła się i tak została....;) Bahus
Róże są fascynujące....uwielbiam te kwiaty
Bahus
Przepiękne !!!! ja też uwielbiam róże,szczególnie niebieskie.Pozdrawiam
Pierwszy raz widze takie owiniete roze ;) Dla mnie najpiekniejsze roze sa naturalne, bez przyozdobien sztucznych, wtedy widac ta jej ''krolewskosc'', po za tym podobno roze nie znosza towarzystwa innych kwiatow... Mniejsza z tym, uwielbiam wszystkie roze - czerwone, rozowe czy herbaciane...sa przepiekne! :)
Co do dekorowania roz - to absolutnie sie zgadzam z nadia - te kwiaty nie potrzebuja zadnych dodatkow
A ja uważam, że nie ma nic pięknego czegoby nie można upiększyć. Jako przykład niech posłuży fakt, że nie widziałem nigdy pięknej kobiety bez makijażu. (np na ulicy)
Bahus
Niestety...piękność przemija
zdjęcie zrobione dzisiaj na działce
Bahus
a ja je lubie nawet w takim stanie
Co??? masz już róże na działce ??? to gdzie masz tą działkę???? no, chyba że zdjęcie pochodzi z ub. r. albo masz szklarnię i w niej róże.....
pytanie oczywiście do Bahusa...
Użytkownik alman napisał w wiadomości:
> Co??? masz już róże na działce ??? to gdzie masz tą działkę???? no, chyba że
> zdjęcie pochodzi z ub. r. albo masz szklarnię i w niej róże.....pytanie
> oczywiście do Bahusa...
Działkę mam w Poznaniu. Róża ta kwitła późną jesienią i poprostu już nie zdążyła przekwitnąć. Zasuszyła się i tak została....;)
Bahus
Dzięki za info, już myślałam że zdarzają się cuda.... bo moje róże dopiero wypuszczają listki...pozdrawiam,
Piękne nie tylko róże ale i twoje skojarzenie.Takie owinięte róże to teraz w naszych kwiaciarniach bardzo częsty widok.Szalenie mi się to podoba.
oj ale zebyscie zobaczyli te roze przed owinieciem :( zawija sie stare rozyczki
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:
> oj ale zebyscie zobaczyli te roze przed owinieciem :( zawija sie stare
> rozyczki
Te były świeże...mogę zagwarantować...
Bahus
Miauka ma racje,swego czasu duzo kwiaciarn wlasnie tak robilo owijalo sizalem stare roze ,a szczegolnie latem.A pomysl jest juz dosc stary..