Witajcie, znam już część Waszych przepisów, Was jeszcze nie... Czas to zmienić...;) Gotuję od (plus/minus) czterech lat więc daleko mi... i pod górę;) Nie ukrywam, że kilka razy uratowaliście mi obiad...;) (a jak urosłam w oczach teściowej...;) Pozdrawiam Was serdecznie
Kazdy tak pieknie Cie wita, zaprasza do gotowania, itp. ale nikt nie wspomina ze ta strona to narkotyk. Nie wiem jak inni ale ja jestem od niej uzalezniona:-).Codziennie musze tu zajrzec. Jeszcze jedno jesli chcesz tu zostac, musisz nastawic sie na dodatkowe kilogramy za jakis czas:-)).Mimo wszystko i ja Cie serdecznie witam :-))) i zapraszam do wspolnego :-)))
Witajcie,
znam już część Waszych przepisów, Was jeszcze nie...
Czas to zmienić...;)
Gotuję od (plus/minus) czterech lat więc daleko mi... i pod górę;) Nie ukrywam, że kilka razy uratowaliście mi obiad...;) (a jak urosłam w oczach teściowej...;)
Pozdrawiam Was serdecznie
Witaj w naszym skromnym gronie improwizatorów kulinarnych...:)
A wiesz, że znam większość Twoich przepisów... A zapiekanka z chińszczyzną...;) A pozdrawiam ;)
witaj i baw sie z nami dobrze:))
Witaj wśród żarłoczków!!!
Witaj i baw się dobrze!!!!!!
Kazdy tak pieknie Cie wita, zaprasza do gotowania, itp. ale nikt nie wspomina ze ta strona to narkotyk. Nie wiem jak inni ale ja jestem od niej uzalezniona:-).Codziennie musze tu zajrzec. Jeszcze jedno jesli chcesz tu zostac, musisz nastawic sie na dodatkowe kilogramy za jakis czas:-)).Mimo wszystko i ja Cie serdecznie witam :-))) i zapraszam do wspolnego :-)))
Witamy wśród żarłoczków :))
Witamy bardzo serdecznie
Serdecznie witamy wsrod nas !!!!
Witaj:)
Witaj i gotuj razem z nami.
Witaj i czuj się wśród żarłoczków dobrze!
Witam serdecznie.