Nie wiem, które rocznice obchodzicie, ale zyczenia składam szczere i myslę, że skoro te rocznice są to i Wasze małżeństwa sa szczęsliwe "- życzę Wam więc dalszych szczęsliwych lat, zrozumienia, wzajemnej troski i pielegnowania tego co Was łączy z Waszymi Połówkami :) Wiwat Alexowie, Kurakowie2 i Makusiowie :)))))))
Ja także składam najgorętsze życzenia Kurakowej2 i makusi. Dziękuję także w imieniu moim i mojego męża za życzenia dla nas. Dziś świętujemy 19. rocznicę ślubu.Mimo że czasami szczęście przeplatało się ze smutkiem, nadal patrzę na mojego męża i widzę go takim, jak był wiele lat temu. I niech tak zostanie :)))
wszystkiego naj naj na dalsze lata
Nie wiem, które rocznice obchodzicie, ale zyczenia składam szczere i myslę, że skoro te rocznice są to i Wasze małżeństwa sa szczęsliwe "- życzę Wam więc dalszych szczęsliwych lat, zrozumienia, wzajemnej troski i pielegnowania tego co Was łączy z Waszymi Połówkami :) Wiwat Alexowie, Kurakowie2 i Makusiowie :)))))))
Najlepsze życzenia dla wszystkich i każdej z osobna:))))
Wszystkim życze wszystkiego najlepszego!!
dołanczam sie do życzeń ,Aleex i Kurakowa wszystkiego dobrego na dalsze wspólne lata :)) moje już 19 roczek :))
Oby miłość, szacunek i przyjaźń była z Wami przez kolejne lata wspólnego życia :)
Wszystkiego najleoszego !!!
Szczesliwej podrozy do kolejnych rocznic !!!!!!
Wszystkiego najlepszego na długie wspólne lata
życzy Basia
trzymając się mocno za ręce!!!!!!
Ja także składam najgorętsze życzenia Kurakowej2 i makusi. Dziękuję także w imieniu moim i mojego męża za życzenia dla nas. Dziś świętujemy 19. rocznicę ślubu.Mimo że czasami szczęście przeplatało się ze smutkiem, nadal patrzę na mojego męża i widzę go takim, jak był wiele lat temu. I niech tak zostanie :)))
to tak jak my :)) też 19:))
piękna rocznica :) gratuluję serdecznie :) mój mąż dzisiaj cieżko pracował , ale obiecał jutro jakąś niespodziankę , już nie mogę sie doczekać :))
dziekuję wraz z mężem za wszystkie ciepłe zyczenia i oby sie spełniły :)
wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego :)))
Najserdeczniejsze gratulacje oraz

życzenia spokoju, pomyślności
i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia
składa Stasia