Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nasz Bałtyk

• Autor: Pyszniutka Data: 2008-04-15 18:54:15

Witam wszystkich! Jako pewnie nie jedna z naszego wielkiego grona kocham nasze cudowne polskie Morze. Bardzo bym chciała - kiedy już oczywiście dorosnę (mam 15 latek) - zamieszkać na Wybrzeżu. Czy znacie może jakieś piękne miejsca w których można zamieszkać i oczywiście rozkręcić jakiś interes (oczywiście jak morze to turystyka!)? A może ktoś mieszka nad Morzem? Pozdrawiam!

• Autor: Glumanda Data: 2008-04-15 20:37:01

Hmmm.jak to mozliwe ze masz 15 lat! ? korzystasz z konta swojej mamy? bo wg Twoich obliczen to ja mam 25 lat..a to by tez bylo fajnie! :) Nad kazdym morzem jest fajnie.. to juz urlop :) jak sie mieszka nad morzem :) pozdrawiam :)

• Autor: luckystar Data: 2008-04-15 20:59:19

Tez mi tak wyszlo :))) no chyba, ze Pyszniutka urodzila sie 29 lutego .... z tym tylko, ze w 1971 roku nie bylo takiej mozliwosci :)))

• Autor: Basienkaa0 Data: 2008-04-15 21:38:09

Ale siem dziewczyny detali czepiacie

• Autor: Pyszniutka Data: 2008-04-16 11:57:28

Tak to konto mojej mamy ale i ja z niego czasem korzystam:) Całe wybrzeże jest piekne i juz od dawna marze zeby tam zamieszkac i tak zrobie, przeciez w koncu kazde marzenie sie spelnia! Pozdrawiam!

• Autor: marinik Data: 2008-04-16 12:38:09

z tym pieknem wybrzeza to bym polemizowal - choc piekno ma rozne oblicza. Znam urocza miejscowosc nadmorska KARWIA. Znam ja sprzed 25 lat i znam sprzez 3 - kiedy to zawitalem tam po raz ostatni. Kiedys byla to urocza rybacka wioska - moze i prymitywna, ale za to spokojna, cicha - UROKLIWA wielce - nawet w pelni sezonu letniego. Teraz to wielka wies z motelami-pensjonatami mieszczacymi sie w wielkich kamienicach a w pelni lata wiekszoc uliczek zapelniona jest straganami-namiotami, ktore stoja jeden obok drugiego, gdzie mozna nabyc mydlo i powidlo. Do tego tlumy ludzi, przemykajacych miedzy niezliczona iloscia samochodow, smrod wysmazonego ponad norme oleju w smazalniach niezliczonych, halas pseudodyskotek - jednym slowem - jak dla mnie - KOSZMAR
    ech....

Tylko plaza wciaz ta sama - przepiekna, ale wolalbym podziwiac jej urok poza sezonem.

• Autor: Bodek Data: 2008-04-16 12:00:52

no to zbieraj kase i otworz w starej stoczni dyskoteke calodobowa, restauracje i zamieszkaj w gdansku :) przyda sie remoncik :)
    pozdr...

• Autor: Maddalena Data: 2008-04-16 14:19:39

zamieszkaj w Pruszczu Gdanskim:) mieszkanie juz jest do wziecia:))

• Autor: bergamotka2 Data: 2008-04-17 14:35:47

Brawo Pyszniutka , można brać z Ciebie przykład , nigdy nie zmieniaj swojego podejścia do życia  , a otworzą się przed Tobą karzde drzwi 
      ( ... nawet te których wcześniej nie było ... )

Przejdź do pełnej wersji serwisu