Asti ja śmietany prawie wcale nie używam, zastapiłam ją jogurtem naturalnym. Najlepszy bo gęsty według mnie to Jogobella - do sosów, zup, ale czasem kupuje też jogurt probiotyczny firmy Jana. Nie wiem co masz na myśli mówiąc każdej sytuacji, nie próbowałam robić kremów, ale może kiedyś spróbuję.
Czy zwykłym jogurtem naturalnym mozna zastąpić śmietanę w każdej sytuacji ( przepisie ) ??
Asti ja śmietany prawie wcale nie używam, zastapiłam ją jogurtem naturalnym. Najlepszy bo gęsty według mnie to Jogobella - do sosów, zup, ale czasem kupuje też jogurt probiotyczny firmy Jana. Nie wiem co masz na myśli mówiąc każdej sytuacji, nie próbowałam robić kremów, ale może kiedyś spróbuję.
dziekuje , glownie chodzilo mi o gotowanie , sosy , salatki
Użytkownik ASTI napisał w wiadomości:
> dziekuje , glownie chodzilo mi o gotowanie , sosy ,
> salatki
zapomnialam a czy do faworkow tez moge uzyc jogurtu ???