Kochani chciałam zrobić kurczaka w ciescie francuskim. Chcialam zrobic ciasto francuskie podane na Wz z przepisu inka21 ale przepis nieudostępniony . Może ktoś robił to ciasto ? i podzielił by się przepisem
Ja proponuje ten http://wielkiezarcie.com/przepis24200.html wg przepisu tekluni, jest pyszny, zresztą sama przeczytaj choć część komentarzy a napewno spróbujesz. Pozdrówka
Tutaj jest bardzo dokladnie opisane jak zrobic ciasto francuskie. "Opieprz"do Basi 19 Basiu kochana a czemu (jeszcze) nie wpadlas apmyl zamiescic tego przepisu w "Szkole gotowania" ku pozytkowi uchennej braci? Bardzo prosze
asti, opisz koniecznie Twoje przygody z robieniem ciasta francuskiego, jak robilas, czy sie udalo, czekam z niecierpliwoscia. Ja,z zasady, porywam sie na wszystko, czasem rezultat lepszy, czasem gorszy, ale ciasto francuskie nie udalo mi sie niiiiiiiigdyyyyyyy!!!! Stad ta ciekawosc. Ja juz tylko w sklepie "na dole", ale dla ambicji jeszcze z jeden raz moge sie porwac, jesli rezultat zagwarantowany. Pozdrowionka cukiernicze.
Kochani chciałam zrobić kurczaka w ciescie francuskim. Chcialam zrobic ciasto francuskie podane na Wz z przepisu inka21 ale przepis nieudostępniony . Może ktoś robił to ciasto ? i podzielił by się przepisem
Ja proponuje ten http://wielkiezarcie.com/przepis24200.html wg przepisu tekluni, jest pyszny, zresztą sama przeczytaj choć część komentarzy a napewno spróbujesz. Pozdrówka
Dziękuje ci bardzo ... właśnie tego kurczaka mam zamiar zrobić , ale potrzebuje przepisu na ciasto francuskie
Tutaj jest bardzo dokladnie opisane jak zrobic ciasto francuskie. "Opieprz"do Basi 19
Basiu kochana a czemu (jeszcze) nie wpadlas apmyl zamiescic tego przepisu w "Szkole gotowania" ku pozytkowi uchennej braci? Bardzo prosze
Dorotko zza płota podaj proszę link na to ciasto francuskie.Dziękuję z góry.Sama nie moge znalesć.
dziekuje
jak robilas, czy sie udalo, czekam z niecierpliwoscia.
Ja,z zasady, porywam sie na wszystko, czasem rezultat lepszy, czasem
gorszy, ale ciasto francuskie nie udalo mi sie niiiiiiiigdyyyyyyy!!!!
Stad ta ciekawosc. Ja juz tylko w sklepie "na dole", ale dla ambicji jeszcze
z jeden raz moge sie porwac, jesli rezultat zagwarantowany.
Pozdrowionka cukiernicze.