Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Zimno i nudno

• Autor: ANUTSCHKA Data: 2008-04-19 17:41:03

Czołem Żarloki! U mnie zimno, nudno i spać się chce:((
    Pewnie mnie zbanują, ale uśmiałam się do łez.... ;]]

Para zakochanych spaceruje po parku:
     - Kochany, pocaluj mnie jak Romeo piekną Julie...
     - To znaczy?
     - Hmm... a moze przytul jak Abelard swą Heloize...
     - Czyli jak?
     - Jak, jak, jak,..., Srak qrwa! Czytales cos w ogole kiedys?
     - Tak! Naszą Szkape. Pociągniesz?

Pozdrówka, Anka.

• Autor: luckystar Data: 2008-04-19 18:37:22

Piekne !!!! A jakie querva romantyczne :))))

• Autor: Baśka Data: 2008-04-19 20:14:55

Ja troszkę na inny temat.
    Znasz Marylko inne nieprzyzwoite wyrazy pisane w tak elegancki sposób?

• Autor: luckystar Data: 2008-04-20 01:31:16

Raczej nie .... no moze byc fiezda, albo zeby bylo jeszcze ciekawiej to phiezda. Ta querva tez zapozyczona, ale bardzo mi sie podoba :)))

• Autor: franitas Data: 2008-04-19 18:51:56

świetne ale się uśmiałam

• Autor: jasia Data: 2008-04-19 19:01:34

super

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-04-19 19:03:25

Buhahahahhahhahahahhahaha

• Autor: Shanna Data: 2008-04-19 19:15:24

hihihiihihihihi

• Autor: Wróbelek Data: 2008-04-19 21:21:38

Świetne. Toi ja pozwolę sobie dorzucić coś w tym stylu ;)

Ranek. Facet wstaje z łóżka i idzie do łazienki wziąć prysznic. Patrzy, a jego członek jest brązowy.

- Ewelina, cho no tutaj!

Żona z kuchni woła do niego:

- Czesław, jestem zajęta! Zajęta, rozumiesz? A to ugotuj, a to upierz, wyprasuj, zmyj podłogę. Dzieci do szkoły, dzieci ze szkoły. Śniadanie, obiad, kolacja. I tak w kółko. Nie mam czasu nawet d..y podetrzeć.

- Ooo... właśnie! O tym chciałem z tobą porozmawiać!

Małżeństwo było na wakacjach w Pakistanie. Poszli na targ, aby kupić kilka pamiątek, które mogliby wręczyć znajomym. Zaszli w dziwną uliczkę, gdzie był tylko jeden mały sklepik sandałami. Już mieli zawrócić, gdy ze sklepu dobiegł ich głos:

- Hej, wy! Zagraniczni! Wejdźcie do mojego sklepiku!

Weszli do środka. Tam w ukłonach przywitał ich mały człowieczek i powiedział:

- Mam dla was specjalne sandały, które mają magiczną moc. Sprawiają, że jesteś tak dziki w łóżku, jak spragniony wielbłąd na pustyni.

Żona natychmiast zapragnęła kupić te sandały, jednak maż zrobił się bardzo sceptyczny. Uważał, że nie potrzebuje takich sandałów, a poza tym nie wierzył w ich moc. Zapytał więc sklepikarza:

- Jak to możliwe, że sandały mogą mieć tak wielką moc?

- Po prostu je przymierz. Sandały ci to udowodnią - odpowiedział sklepikarz.

Nie chciał ich przymierzać, ale po naleganiach żony, zgodził się. Ledwie wsunął swoje stopy w sandały, natychmiast poczuł silne podniecenie. W oczach pojawił mu się błysk pożądania i poczuł coś czego nie czuł od lat - wielką i brutalną potęgę seksu. W mgnieniu oka złapał sklepikarza, brutalnie zmusił go do skłonu, oparł o stolik, ściągnął mu spodnie i zaczął sobie na nim używać. Sklepikarz zaczął krzyczeć tak przeraźliwie, jak jeszcze nikt nigdy nie krzyczał:

- Stój! Stój! Założyłeś lewy na prawy!

Na werandzie siedzą sobie w bujanych fotelach dziadek z babcią. Nagle babcia wali dziadka w łeb tak, że ten spada z werandy prosto w krzaki. Dziadek, wyczołgując się, pyta ze zdumieniem:

- A to za co było?

- A za to, że masz małego ptaszka!

Dziadek wgramolił się na werandę, usiadł w swoim fotelu bujanym, i po chwili nagle: łup! - babcię w głowę. Tym razem ona ląduje w krzakach.

- A to za co?! - pyta babcia.

- A za to, że wiesz, że są w różnych rozmiarach.

• Autor: rybka80 Data: 2008-04-19 21:53:45

niezłeeeeeeeeee, hihi

• Autor: Iloria_S Data: 2008-04-21 15:36:48

hahahaha dobre!

Przejdź do pełnej wersji serwisu