Jak zapewne zauważyliście przez całą niedzielę aż do godzin wieczornych Wielkie Żarcie było niedostępne. Stało się tak z przyczyn niezależnych od nas. U operatora udostępniającego nam łącze internetowe wystąpiły pewne problemy techniczne. Bardzo Was przepraszamy za te niespodziewane trudności i mamy nadzieję, że takich przykrych niespodzianek będzie w przyszłości jak najmniej.
Ja tez zauwazyłam bo od rana miałam z tym problem.Chciałam dodać że takie sytuacje mają miejsce zawsze i to się nazywa złośliwośc przedmiotów martwych więc nie ma powodu się gniewać tym bardziej że WŻ już działa i mamy do niego dostęp. Pozdrawiam Wkn, Pampasa, bahusa, i Bodka.
To moze dlatego nie moge wstawic wiecej niz jedno zdjecie do komentarza, gdy wstawiam nastepne, to poprzednie znika...:):):), nawet sie troszke zdenerwowalam...:).
Jak zapewne zauważyliście przez całą niedzielę aż do godzin wieczornych Wielkie Żarcie było niedostępne. Stało się tak z przyczyn niezależnych od nas. U operatora udostępniającego nam łącze internetowe wystąpiły pewne problemy techniczne.
Bardzo Was przepraszamy za te niespodziewane trudności i mamy nadzieję, że takich przykrych niespodzianek będzie w przyszłości jak najmniej.
Zauważyliśmy ;-) ale dzieki temu zamist siedziec przed WZ wielu z nas wybrało sie na miłe wiosenne spacerki wiec nie ma tego złego ;-)
Ja tez zauwazyłam bo od rana miałam z tym problem.Chciałam dodać że takie sytuacje mają miejsce zawsze i to się nazywa złośliwośc przedmiotów martwych więc nie ma powodu się gniewać tym bardziej że WŻ już działa i mamy do niego dostęp. Pozdrawiam Wkn, Pampasa, bahusa, i Bodka.
To moze dlatego nie moge wstawic wiecej niz jedno zdjecie do komentarza, gdy wstawiam nastepne, to poprzednie znika...:):):), nawet sie troszke zdenerwowalam...:).
Jezeli wstawiasz zdjecia przez dostepna na naszej stronie biblioteke obrazow, opisywana przez Ciebie sytuacja nie powinna miec miejsca.