Ja tylko chcę pozdrowić wszystkich znanych , mniej znanych i nieznanych mi dalej lub bliżej forumowiczów, bo już niedługo wreszcie nareszcie mam zamiar być znowu nie z doskoku, nie na chwilę, ale wreszcie na bieżąco na WŻ. Ubolewam, ale korzystam tymczasem z komputerów syna lub męża, ale mam zamiar się "usamodzielnić". Wpadam tu na chwilę, żeby nie wypaść z rytmu, ale to takie "lizanie loda przez szybę". Pozdrowienia dla tych, którzy mnie jeszcze pamiętają... A nawet jeśli nie - to też pozdrawiam! To strona, która zapada w pamięć i której się tak łatwo nie zapomina..
Ja tylko chcę pozdrowić wszystkich znanych , mniej znanych i nieznanych mi dalej lub bliżej forumowiczów,
bo już niedługo wreszcie nareszcie mam zamiar być znowu nie z doskoku, nie na chwilę, ale wreszcie na bieżąco na WŻ.
Ubolewam, ale korzystam tymczasem z komputerów syna lub męża, ale mam zamiar się "usamodzielnić".
Wpadam tu na chwilę, żeby nie wypaść z rytmu, ale to takie "lizanie loda przez szybę".
Pozdrowienia dla tych, którzy mnie jeszcze pamiętają... A nawet jeśli nie - to też pozdrawiam!
To strona, która zapada w pamięć i której się tak łatwo nie zapomina..