Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Do Kamyxyz

• Autor: niebieska-różyczka Data: 2008-04-22 17:21:10

Kamoxyz nie odchodz !!! masz takie fajne przepisy,gotuj dalej z nami. Dziel się nowymi przepisami z innymi,wracaj do nas brakuje tu Ciebie.

• Autor: makusia Data: 2008-04-22 17:26:58

tak brakuje i to bardzo , Kamusiu wracaj do nas

• Autor: Glumanda Data: 2008-04-22 17:29:32

No, wlasnie obiema rekami i nogami..podpisuje sie pod ta wypowiedzia!! bez Kamayxz... to jakos tak jak w kosciele, bez oltarza... albo w kopalni..bez wegla.... , albo.. w morzu..bez ryb....., albo....lozku.. bez materaca..., albo... u fryzjera..bez nozyczek i grzebienia... itd.. teraz na was pora...napiszcie, jak Wam brakuje Kamyxyz! ???? :*:*:*

• Autor: Dorota zza plota Data: 2008-04-22 17:40:58

To jak kawa bez koffeiny, rosolek bez soli, slonko bez ciepla

• Autor: Kacia Data: 2008-04-22 17:50:41

Mnie tez jest przykro ze kamaxyz odeszla: Nie udzielam sie zbytnio w komentarzach ale duzo przepisow wykorzystuje w mojej kuchni a
    kamaxyz ma fajne recepty. Kamaxyz wracaj do nas

• Autor: marinik Data: 2008-04-23 07:24:08

Nie odeszla, nie odeszla tylko cichutko przysiadla w kaciku i nas obserwuje. A paluchy az swedza i wyciagaja sie do klawiatury. Potem sie znow cofaja, a potem znow coraz dluzsze i dluzsze - zobaczycie, ze nadejdzie moment kiedy stykna sie z klawiszami i znow kamuska poczytamy :)))))

• Autor: makusia Data: 2008-04-22 18:07:20

jak śniegu w zimie , jak słońca latem ,jak prezentu pod choinką , jak pisanki w koszyku.... jak żelatyny w galarecie hihi , Basiu wróć !!!!!!!!
    (¨`·.·´¨)
      `·.(¨`·.·´¨)
           `·.(¨`·.·´¨)
                  `·.¸.·´

• Autor: reniapos Data: 2008-04-22 20:07:46

jak maku w makowniku, jak sera w serniku, jak jabłek w jabłeczniku, jak jajek w jajecznicy , jak masła w maselnicy, tak WŻ bez Ciebie jest bez smaku

• Autor: nadia Data: 2008-04-22 22:06:44

Kamaxyz a gdzie Twoje posty rozweselajace dusze i srece? Nadeszla wiosna,czas zachecic nas do czegos, Ty sama dobrze bedziesz wiedziec do czego, masz pelno swiezych pomyslow, optymizmu, delikatnosci, wrazliwosci i ogromnego serca, wiec jak najszybciej wchodz na WZ i napisz kilka slow, nakrec nas pozytywnie ....Czekamy

• Autor: Kormag Data: 2008-04-23 00:51:36

nierozumiem tego
    niechce i niewraca z wlasnego wyboru wiec nic na sile....

ciekawe ile gromow na mnie poleci :P

• Autor: Bodek Data: 2008-04-23 01:47:26

i masz racje :)
    decydujesz sam(a) i tylko ty odpowiadasz za swoje czyny :)
    :):):):):):):)

• Autor: Glumanda Data: 2008-04-23 08:05:15

Tylko, gdzie tu ta sila??? my sobie tylko wyrazamy nasze prosby..... a decyzja i tak nalezy do zasypywanej naszymi prosbami kamaxyz.

• Autor: Kormag Data: 2008-04-23 20:26:50

byly podajze 2 tematy odnosnie kamyxyz tam kazdy sie  wypowiedzial jedni prosili zeby wrocila drugim to jest gancegal
    wiec tworzenie kolejnego podobnego tematu w moim odczuciu to prosby " na sile"

• Autor: makusia Data: 2008-04-23 20:47:06

Użytkownik Kormag napisał w wiadomości:
    > byly podajze 2 tematy odnosnie kamyxyz tam kazdy sie wypowiedzial jedni
    > prosili zeby wrocila drugim to jest gancegal wiec tworzenie kolejnego
    > podobnego tematu w moim odczuciu to prosby " na sile"

Ciebie by pewnie nikt nie prosił hihi , i troszke Ci żal :))) bez urazy Kormag :))

• Autor: Kormag Data: 2008-04-23 21:12:03

zdaje sobie sprawe ze moj udzial w tym forum jest dosc maly stad niespodziewam sie jakichkolwiek prosb i nie jest mi niczego zal
    nie jestem forumowym trollem wypowiadam sie zadko i na tematy ktore mnie interesuja
    draznia mnie jedynie osoby ktore swoja osoba dominuja kazdy nawet najmniejszy topic byle wtracic swoje 3 grosze niekoniecznie na temat przez co czytanie wartosciowych odpowiedzi staje sie uciazliwe
    dla mnie ten topic jest wlasnie takim kolejnym zapychaczem i chcialem zwrocic na to tylko uwage
    bez urazy dla nikogo

• Autor: vikunia Data: 2008-04-24 19:03:38

a co lub kto to jest ,,forumowy troll,,?

• Autor: makusia Data: 2008-04-23 18:58:25

Użytkownik Kormag napisał w wiadomości:
    > nierozumiem tego niechce i niewraca z wlasnego wyboru wiec nic na sile....
    > ciekawe ile gromow na mnie poleci :P

to tylko prosba , nie nakaz Kormag , i nie wiem za co gromy maja lecieć

Przejdź do pełnej wersji serwisu