No, wlasnie obiema rekami i nogami..podpisuje sie pod ta wypowiedzia!! bez Kamayxz... to jakos tak jak w kosciele, bez oltarza... albo w kopalni..bez wegla.... , albo.. w morzu..bez ryb....., albo....lozku.. bez materaca..., albo... u fryzjera..bez nozyczek i grzebienia... itd.. teraz na was pora...napiszcie, jak Wam brakuje Kamyxyz! ???? :*:*:*
Mnie tez jest przykro ze kamaxyz odeszla: Nie udzielam sie zbytnio w komentarzach ale duzo przepisow wykorzystuje w mojej kuchni a kamaxyz ma fajne recepty. Kamaxyz wracaj do nas
Nie odeszla, nie odeszla tylko cichutko przysiadla w kaciku i nas obserwuje. A paluchy az swedza i wyciagaja sie do klawiatury. Potem sie znow cofaja, a potem znow coraz dluzsze i dluzsze - zobaczycie, ze nadejdzie moment kiedy stykna sie z klawiszami i znow kamuska poczytamy :)))))
jak śniegu w zimie , jak słońca latem ,jak prezentu pod choinką , jak pisanki w koszyku.... jak żelatyny w galarecie hihi , Basiu wróć !!!!!!!! (¨`·.·´¨) `·.(¨`·.·´¨) `·.(¨`·.·´¨) `·.¸.·´
Kamaxyz a gdzie Twoje posty rozweselajace dusze i srece? Nadeszla wiosna,czas zachecic nas do czegos, Ty sama dobrze bedziesz wiedziec do czego, masz pelno swiezych pomyslow, optymizmu, delikatnosci, wrazliwosci i ogromnego serca, wiec jak najszybciej wchodz na WZ i napisz kilka slow, nakrec nas pozytywnie ....Czekamy
byly podajze 2 tematy odnosnie kamyxyz tam kazdy sie wypowiedzial jedni prosili zeby wrocila drugim to jest gancegal wiec tworzenie kolejnego podobnego tematu w moim odczuciu to prosby " na sile"
Użytkownik Kormag napisał w wiadomości: > byly podajze 2 tematy odnosnie kamyxyz tam kazdy sie wypowiedzial jedni > prosili zeby wrocila drugim to jest gancegal wiec tworzenie kolejnego > podobnego tematu w moim odczuciu to prosby " na sile"
Ciebie by pewnie nikt nie prosił hihi , i troszke Ci żal :))) bez urazy Kormag :))
zdaje sobie sprawe ze moj udzial w tym forum jest dosc maly stad niespodziewam sie jakichkolwiek prosb i nie jest mi niczego zal nie jestem forumowym trollem wypowiadam sie zadko i na tematy ktore mnie interesuja draznia mnie jedynie osoby ktore swoja osoba dominuja kazdy nawet najmniejszy topic byle wtracic swoje 3 grosze niekoniecznie na temat przez co czytanie wartosciowych odpowiedzi staje sie uciazliwe dla mnie ten topic jest wlasnie takim kolejnym zapychaczem i chcialem zwrocic na to tylko uwage bez urazy dla nikogo
Użytkownik Kormag napisał w wiadomości: > nierozumiem tego niechce i niewraca z wlasnego wyboru wiec nic na sile.... > ciekawe ile gromow na mnie poleci :P
to tylko prosba , nie nakaz Kormag , i nie wiem za co gromy maja lecieć
Kamoxyz nie odchodz !!! masz takie fajne przepisy,gotuj dalej z nami. Dziel się nowymi przepisami z innymi,wracaj do nas brakuje tu Ciebie.
tak brakuje i to bardzo , Kamusiu wracaj do nas
No, wlasnie obiema rekami i nogami..podpisuje sie pod ta wypowiedzia!! bez Kamayxz... to jakos tak jak w kosciele, bez oltarza... albo w kopalni..bez wegla.... , albo.. w morzu..bez ryb....., albo....lozku.. bez materaca..., albo... u fryzjera..bez nozyczek i grzebienia... itd.. teraz na was pora...napiszcie, jak Wam brakuje Kamyxyz! ???? :*:*:*
To jak kawa bez koffeiny, rosolek bez soli, slonko bez ciepla
Mnie tez jest przykro ze kamaxyz odeszla: Nie udzielam sie zbytnio w komentarzach ale duzo przepisow wykorzystuje w mojej kuchni a
kamaxyz ma fajne recepty. Kamaxyz wracaj do nas
Nie odeszla, nie odeszla tylko cichutko przysiadla w kaciku i nas obserwuje. A paluchy az swedza i wyciagaja sie do klawiatury. Potem sie znow cofaja, a potem znow coraz dluzsze i dluzsze - zobaczycie, ze nadejdzie moment kiedy stykna sie z klawiszami i znow kamuska poczytamy :)))))
jak śniegu w zimie , jak słońca latem ,jak prezentu pod choinką , jak pisanki w koszyku.... jak żelatyny w galarecie hihi , Basiu wróć !!!!!!!!
(¨`·.·´¨)
`·.(¨`·.·´¨)
`·.(¨`·.·´¨)
`·.¸.·´
jak maku w makowniku, jak sera w serniku, jak jabłek w jabłeczniku, jak jajek w jajecznicy , jak masła w maselnicy, tak WŻ bez Ciebie jest bez smaku
Kamaxyz a gdzie Twoje posty rozweselajace dusze i srece? Nadeszla wiosna,czas zachecic nas do czegos, Ty sama dobrze bedziesz wiedziec do czego, masz pelno swiezych pomyslow, optymizmu, delikatnosci, wrazliwosci i ogromnego serca, wiec jak najszybciej wchodz na WZ i napisz kilka slow, nakrec nas pozytywnie
....Czekamy
nierozumiem tego
niechce i niewraca z wlasnego wyboru wiec nic na sile....
ciekawe ile gromow na mnie poleci :P
i masz racje :)
decydujesz sam(a) i tylko ty odpowiadasz za swoje czyny :)
:):):):):):):)
Tylko, gdzie tu ta sila??? my sobie tylko wyrazamy nasze prosby..... a decyzja i tak nalezy do zasypywanej naszymi prosbami kamaxyz.
byly podajze 2 tematy odnosnie kamyxyz tam kazdy sie wypowiedzial jedni prosili zeby wrocila drugim to jest gancegal
wiec tworzenie kolejnego podobnego tematu w moim odczuciu to prosby " na sile"
Użytkownik Kormag napisał w wiadomości:
, i troszke Ci żal :))) bez urazy Kormag :))
> byly podajze 2 tematy odnosnie kamyxyz tam kazdy sie wypowiedzial jedni
> prosili zeby wrocila drugim to jest gancegal wiec tworzenie kolejnego
> podobnego tematu w moim odczuciu to prosby " na sile"
Ciebie by pewnie nikt nie prosił hihi
zdaje sobie sprawe ze moj udzial w tym forum jest dosc maly stad niespodziewam sie jakichkolwiek prosb i nie jest mi niczego zal
nie jestem forumowym trollem wypowiadam sie zadko i na tematy ktore mnie interesuja
draznia mnie jedynie osoby ktore swoja osoba dominuja kazdy nawet najmniejszy topic byle wtracic swoje 3 grosze niekoniecznie na temat przez co czytanie wartosciowych odpowiedzi staje sie uciazliwe
dla mnie ten topic jest wlasnie takim kolejnym zapychaczem i chcialem zwrocic na to tylko uwage
bez urazy dla nikogo
a co lub kto to jest ,,forumowy troll,,?
Użytkownik Kormag napisał w wiadomości:
> nierozumiem tego niechce i niewraca z wlasnego wyboru wiec nic na sile....
> ciekawe ile gromow na mnie poleci :P
to tylko prosba , nie nakaz Kormag , i nie wiem za co gromy maja lecieć