Forum

Pomysł czy Problem?

głód wali mi w monitor!

• Autor: miauka Data: 2008-04-23 18:53:36

i chyba tez go walne!

toleruje wszystkie reklamy jak do tej pory ale ten kawal dziada mnie wyprowadza z rownowagi!

Bardzo lubie danio ale jakbym miala dostep to w tej hwili na zlosc bym nie kupowala, za ta kretynska wlasnie reklame!

wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

no ulzylo mi :):):):):):)

• Autor: mysha2006 Data: 2008-04-23 20:09:16

Nie przejmuj się u mnie jakiś koleś cały czas wykręca cytrynę i to od kilku dni. I mnie też już pomału szlag trafia.

• Autor: alicja37 Data: 2008-04-23 20:13:51

Cytrynke to i ja mam ale danio ..............to bym zjadła

• Autor: luckystar Data: 2008-04-23 20:21:26

Ten koles z cytryna jest faktycznie nie do zdarcia .... upierdliwy jak nie wiem co .... zniecheca i tyle, oczywiscie nie do cytryny, ktore akurat lubie :)))

• Autor: miauka Data: 2008-04-23 20:19:41

matko jedyna : chwili a nie hwili......uprzejmie prosze o palniecie mnie :)

• Autor: alice Data: 2008-04-23 21:39:42

Masz rację. Reklamy potrafią być upiorne i częściej zniechęcają niż porywają do kupowania. Zostaje nam wyjście w czasie reklam na zaparzenie pysznej herbatki/kawki. Ja już się nauczyłam, że jak produkt trafia na rynek, to jest porządny do momentu, gdy nie zaczynają go reklamować. Jego jakość od tego czasu gwałtownie leci w dół (pewnie nie każdy - ale przynajmniej towary, które ja kupowałam przed emisją reklam). Po prostu olać reklamy.
    PS. hwili nitk nie zauważył :))

• Autor: piq Data: 2008-04-23 23:42:32

Użytkownik alice napisał w wiadomości:
    > Zostaje nam wyjście w czasie reklam na zaparzenie pysznej
    > herbatki/kawki. > 

Ale też nie wiadomo czy nam z filiżanki dwa palce nie wyskoczą  (też obrzydliwa reklama) !

• Autor: mysha2006 Data: 2008-04-24 07:38:31

Też to zauważyłam, że jak jakiś produkt zaczynają reklamować to jego jakość spada. Dziwne bo przecież za reklamę też my płacimy, niestety.

Przejdź do pełnej wersji serwisu