Proszę może ktoś z Was zna na to przepis ---- tylko ta wersja mnie interesuje!! Jadłam dostałam przepis i... zawieruszyłam .Już śliczniee dziękuję za pomoc . Pozdrawiam
Witam, zamiast Almette znakomicie nadaje się ser ricotta (można kupić w Selgrosie lub lepiej zaopatrzonych sklepach, za przyzwoitą cenę :) W związku z tym przez hasło "ricotta" łatwiej wyszukać dostępne przepisy na WŻ i dalej ;) Szukajką może być też np. lazania (lasagne) ze szpinakiem i ricottą, lazania (lasagne) wegetariańska, dzięki czemu łatwiej znajdziesz to, co Cię tak zauroczyło. Pozdrawiam. Paola.
Proszę może ktoś z Was zna na to przepis ---- tylko ta wersja mnie interesuje!! Jadłam dostałam przepis i... zawieruszyłam .Już śliczniee dziękuję za pomoc . Pozdrawiam
nie moge znalesc ze serkiem ale znalazlem ten przepis >>> http://wielkiezarcie.com/przepis15904.html
mozna dodac ten serek :)
Witam,
zamiast Almette znakomicie nadaje się ser ricotta (można kupić w Selgrosie lub lepiej zaopatrzonych sklepach, za przyzwoitą cenę :)
W związku z tym przez hasło "ricotta" łatwiej wyszukać dostępne przepisy na WŻ i dalej ;)
Szukajką może być też np. lazania (lasagne) ze szpinakiem i ricottą, lazania (lasagne) wegetariańska, dzięki czemu łatwiej znajdziesz to, co Cię tak zauroczyło.
Pozdrawiam. Paola.