Glumando mam zielony barwnik w proszku , rozrobiłam niewielką ilość barwnika z wodą , wsypałam zwykły kokos i wymieszałam, z tego wyszła ładna trawka. Pozdrawiam
Dorotko, ja sie nabawiam kompleksów patrząc na coraz piekniejsze Twoje wyroby :))))) Cudny ten Kubusiowy tort, czy jest cos czego nie umiesz robic ? - oczywiscie w sferze ciastowo-tortowej ? :))))))))
Ewciu na pewno są takie torty i kiedys sie o tym przekonam ale jestem uparta i będe probować ;-) . Dostaje coraz dziwniejsze zamówienia na torty. np. ostatnio mój synek powiedział,ze na urodziny chce Frankensteina . Jeszcze jest troche czasu do jego urodzin i mam nadzieje,że zmieni zdanie hahahahaha
Moja wersja Kubusia wygląda tak: Nie do końca jestem z niego zadowolona, ale solenizantowi i gościom bardzo sie podobał. Najwięcej kłopotów sprawiło mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby na tę czynność? pozdr.
Użytkownik ina73 napisał w wiadomości: > Najwięcej kłopotów sprawiło > mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby > na tę czynność? pozdr.
niestety chyba nie ma prostego sposobu na odrysowanie kształtu . Trzeba sie troche namęczyc
A gdzie jest powiedziane,ze taki tort nadaje sie tylko dla dzieci? Ciacho z Kubusiem Puchatkiem mozna zrobic kazdemu prosze Czos, troszke inny Kubus dla Ciebie . Wprawdzie nie wyglądasz na 3 latka ale nic innego nie znalazlam ;-)
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Genialny :-)))))))) Dziękuję Dorotko za miłe słowo ale przy twoich cudach to ja jestem i tak mały pikuś :-)
Jutro wstawie przepis ze zdjeciami.
Piękny
Bardzo dziekuje
Bardzo starannie wykonany :) Brawo!!
Co to jest ?? to zielone cos naokolo Puchatka?? :)
Puchatek leży na zielonej łące z kolorowych wiórków kokosowych (można kupić takie zielone )...:)))
Ja nigdy nie widziałam zielonego kokosu :-( . Sama taki robie.
U nas na bazarze można kupic wiórki kokosowe kolorowe. Widziałam żółte, zielone i różowe. Sobie kupiłam żółte.
Glumando mam zielony barwnik w proszku , rozrobiłam niewielką ilość barwnika z wodą , wsypałam zwykły kokos i wymieszałam, z tego wyszła ładna trawka. Pozdrawiam
Kolejny cudny torcik :) Czekam z niecierpliwością na przepis :))
Pozdrawiam serdecznie:)
super jak zwykle
śliczny zresztą jak zwykle.
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa
Super!!
Dziękuje Mariolko
poprostu śliczny i taki słodziutki :))))
Ciesze sie,że tak wygląda bo miał byc wlaśnie taki słodziutki. Tort był robiony na pierwsze urodziny dziecka, które uwielbia Puchatka .
. Pozdrawiam
Dorotko, ja sie nabawiam kompleksów patrząc na coraz piekniejsze Twoje wyroby :))))) Cudny ten Kubusiowy tort, czy jest cos czego nie umiesz robic ? - oczywiscie w sferze ciastowo-tortowej ? :))))))))
Ewciu na pewno są takie torty i kiedys sie o tym przekonam ale jestem uparta i będe probować ;-) .
. Jeszcze jest troche czasu do jego urodzin i mam nadzieje,że zmieni zdanie hahahahaha
Dostaje coraz dziwniejsze zamówienia na torty. np. ostatnio mój synek powiedział,ze na urodziny chce Frankensteina
Super :) Ja zrobiłam taki:
Świetny ten Twój Kubuś!! Następnym razem podpatrze od Ciebie bo Twój jest bardziej podobny do Puchatka.
Dla mnie bomba!!! :))) Lubie torciki w kolorach pastelowych - piekny! Wyrazy uznania :)))
Patrzę na to cudo i bardzo chciałbym mieć roczek.
Moja wersja Kubusia wygląda tak:
Nie do końca jestem z niego zadowolona, ale solenizantowi i gościom bardzo sie podobał. Najwięcej kłopotów sprawiło mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby na tę czynność? pozdr.
Wszystko co Kubusiowe jest piękne. Twój tort też jest super.
Użytkownik ina73 napisał w wiadomości:
> Najwięcej kłopotów sprawiło
> mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby
> na tę czynność? pozdr.
niestety chyba nie ma prostego sposobu na odrysowanie kształtu . Trzeba sie troche namęczyc
ps. tort wyszedł super!!!
A gdzie jest powiedziane,ze taki tort nadaje sie tylko dla dzieci? Ciacho z Kubusiem Puchatkiem mozna zrobic kazdemu
prosze Czos, troszke inny Kubus dla Ciebie . Wprawdzie nie wyglądasz na 3 latka ale nic innego nie znalazlam ;-)
Jednak znalazlam. Masz jeszcze takiego
Pozostaje mi jedynie ślinotok.
to i ja dorzucam miśka:
Genialny :-))))))))
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Genialny :-))))))))
Dziękuję Dorotko za miłe słowo ale przy twoich cudach to ja jestem i tak mały pikuś :-)
Jak zwykle torciki śliczne, podziwiam i zazdraszczam talentu
ślicznie dziękuje
Pozdrawiam