Glumando mam zielony barwnik w proszku , rozrobiłam niewielką ilość barwnika z wodą , wsypałam zwykły kokos i wymieszałam, z tego wyszła ładna trawka. Pozdrawiam
Dorotko, ja sie nabawiam kompleksów patrząc na coraz piekniejsze Twoje wyroby :))))) Cudny ten Kubusiowy tort, czy jest cos czego nie umiesz robic ? - oczywiscie w sferze ciastowo-tortowej ? :))))))))
Ewciu na pewno są takie torty i kiedys sie o tym przekonam ale jestem uparta i będe probować ;-) . Dostaje coraz dziwniejsze zamówienia na torty. np. ostatnio mój synek powiedział,ze na urodziny chce Frankensteina . Jeszcze jest troche czasu do jego urodzin i mam nadzieje,że zmieni zdanie hahahahaha
Moja wersja Kubusia wygląda tak: Nie do końca jestem z niego zadowolona, ale solenizantowi i gościom bardzo sie podobał. Najwięcej kłopotów sprawiło mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby na tę czynność? pozdr.
Użytkownik ina73 napisał w wiadomości: > Najwięcej kłopotów sprawiło > mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby > na tę czynność? pozdr.
niestety chyba nie ma prostego sposobu na odrysowanie kształtu . Trzeba sie troche namęczyc
A gdzie jest powiedziane,ze taki tort nadaje sie tylko dla dzieci? Ciacho z Kubusiem Puchatkiem mozna zrobic kazdemu prosze Czos, troszke inny Kubus dla Ciebie . Wprawdzie nie wyglądasz na 3 latka ale nic innego nie znalazlam ;-)
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Genialny :-)))))))) Dziękuję Dorotko za miłe słowo ale przy twoich cudach to ja jestem i tak mały pikuś :-)
Jutro wstawie przepis ze zdjeciami.
Piękny
Bardzo dziekuje
Bardzo starannie wykonany :) Brawo!!
Co to jest ?? to zielone cos naokolo Puchatka?? :)
Puchatek leży na zielonej łące z kolorowych wiórków kokosowych (można kupić takie zielone )...:)))
Ja nigdy nie widziałam zielonego kokosu :-( . Sama taki robie.
U nas na bazarze można kupic wiórki kokosowe kolorowe. Widziałam żółte, zielone i różowe. Sobie kupiłam żółte.
Glumando mam zielony barwnik w proszku , rozrobiłam niewielką ilość barwnika z wodą , wsypałam zwykły kokos i wymieszałam, z tego wyszła ładna trawka. Pozdrawiam
Kolejny cudny torcik :) Czekam z niecierpliwością na przepis :))
Pozdrawiam serdecznie:)
super jak zwykle
śliczny zresztą jak zwykle.
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa
Super!!
Dziękuje Mariolko
poprostu śliczny i taki słodziutki :))))
Ciesze sie,że tak wygląda bo miał byc wlaśnie taki słodziutki. Tort był robiony na pierwsze urodziny dziecka, które uwielbia Puchatka .. Pozdrawiam
Dorotko, ja sie nabawiam kompleksów patrząc na coraz piekniejsze Twoje wyroby :))))) Cudny ten Kubusiowy tort, czy jest cos czego nie umiesz robic ? - oczywiscie w sferze ciastowo-tortowej ? :))))))))
Ewciu na pewno są takie torty i kiedys sie o tym przekonam ale jestem uparta i będe probować ;-) .
Dostaje coraz dziwniejsze zamówienia na torty. np. ostatnio mój synek powiedział,ze na urodziny chce Frankensteina . Jeszcze jest troche czasu do jego urodzin i mam nadzieje,że zmieni zdanie hahahahaha
Super :) Ja zrobiłam taki:
Świetny ten Twój Kubuś!! Następnym razem podpatrze od Ciebie bo Twój jest bardziej podobny do Puchatka.
Ja tez pokaze swoj pierwszy w zyciu samodzielnie zrobiony tort.Nie jest tak piekny jak Dorotki,ale i tak jestem zadowolona:)
Dla mnie bomba!!! :))) Lubie torciki w kolorach pastelowych - piekny! Wyrazy uznania :)))
Patrzę na to cudo i bardzo chciałbym mieć roczek.
Moja wersja Kubusia wygląda tak:
Nie do końca jestem z niego zadowolona, ale solenizantowi i gościom bardzo sie podobał. Najwięcej kłopotów sprawiło mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby na tę czynność? pozdr.
Wszystko co Kubusiowe jest piękne. Twój tort też jest super.
Użytkownik ina73 napisał w wiadomości:
> Najwięcej kłopotów sprawiło
> mi odrysowanie wzoru na torcie. Może macie jakieś proste i skuteczne sposoby
> na tę czynność? pozdr.
niestety chyba nie ma prostego sposobu na odrysowanie kształtu . Trzeba sie troche namęczyc
ps. tort wyszedł super!!!
A gdzie jest powiedziane,ze taki tort nadaje sie tylko dla dzieci? Ciacho z Kubusiem Puchatkiem mozna zrobic kazdemu
prosze Czos, troszke inny Kubus dla Ciebie . Wprawdzie nie wyglądasz na 3 latka ale nic innego nie znalazlam ;-)
Jednak znalazlam. Masz jeszcze takiego
Pozostaje mi jedynie ślinotok.
to i ja dorzucam miśka:
Genialny :-))))))))
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Genialny :-))))))))
Dziękuję Dorotko za miłe słowo ale przy twoich cudach to ja jestem i tak mały pikuś :-)
Jak zwykle torciki śliczne, podziwiam i zazdraszczam talentu
ślicznie dziękuje
Pozdrawiam