Rózyczko bardzo ci dziękuje za ten link!!! Tam są cuda ! Na pewno coś podpatrze.Kiedys w internecie znalazłam ten tort i wlaśnie z niego podpatrywałam mcquina, ten tort był robiony w tej cukierni!!!!!!
Dzięki Mariolko! Mogłam troszke bardziej dopracować to masło ale zabrakło mi czasu.Sporo zajęła mi dekoracja Kubusia. Musze sobie kupiś pisaki spożywcze , gdybym je miała to bez problemu narysowalabym np. kod kreskowy czy inne szczegóły , które znajduja sie na kostce masła. Tutaj sa czadowe :http://pan.freshsite.pl/sklep/index.php?cPath=27_135&osCsid=dc189f45cc21eed748c7fa952934372e . Szkoda,ze nie widzałaś mojej kuchni po skonczeniu tych 2 tortówNormalnie armagedon!!
Bardzo mi miło luckystar ,że moje torty podobają sie Tobie . Pytasz jak to jeść... normalnie tak jak każde inne cacho. Tort może sobie być piekny ale najważniejsze ,żeby smakował.
Ja wiem skarbie, ale jak patrze na te Twoje cuda, to tak sobie mysle, ze gdybym ja cos takiego umiala wyczarowac, to pewnie bilabym gosci po lapach, zeby nie dotykali :))) i nie pozwolilabym im zjesc tego dziela :)))))
Kiedyś tak było hahahahhaha jak zrobiłam tort w stylu angielskim i musiałam go w koncu pokroić ( bo mój tata nie mógł sie doczekać ) to o mało mi serce nie pękło ale pozniej nie załowałam bo był przepyszny . A teraz przewaznie pieke dla znajomych więc nie widze jak kroją moje ,,dzieła,, ;-) . Pozdrawiamserdecznie
Teresko co ja moge napisać po takim komentarzu...nie wiem czy bardziej sie ciesze,z tego ze uwazasz mnie za kogos utalentowanego czy ,że jestem Wasza ! Pozdrawiam baaaardzo serdecznie.
nie no tego jeszcze nie było. super wygląda. gratuluje pomysłowości twoim znajomym, pewnie wystawili twoje możliwości na próbę ale ty jak zwykle dałaś radę i efekt zarąbisty :) pozdrawiam
Dostałam troszke dziwne zamówienie od znajomych . Chcieli zebym zrobiła tort przypominający kostke masła.
Jest mi ogromnie miło, Pozdrawiam :-))))
Mama zamówiła taki dla mojej babuni.
Rózyczko bardzo ci dziękuje za ten link!!! Tam są cuda ! Na pewno coś podpatrze .Kiedys w internecie znalazłam ten tort i wlaśnie z niego podpatrywałam mcquina, ten tort był robiony w tej cukierni!!!!!!
kurcze a zastanwiałam sie jak ci to wyjdzie jestem pod wrazeniem, super
Ciesze sie ,że tort sie podoba. Teraz troche załuje,ze nie zrobiłam kodu kreskowego ale nie mialam juz czasu :-( .
jestem pod wrazeniem ;))
Świetnie Ci wyszła ta kostka masła:), napewno super smakuje!- gratuluję zdolności- oby tak dalej!!! Pozdrawiam serdecznie!!!
cudo!!!!!!!!!!!!!!!! jestem pod wrażeniem!!!!
Swietne !!!! nie zdziwilabym gdyby wykozystali twoj torcik w reklamie tego masla ,, Prawdziwe maslo takie pyszne ze mozna zjesc razem z papierkiem ,,
Dziękuje dziewczyny
Ciekawa byłam co "wykombinujesz" z tą kostką masła.. no i proszę SUPER!!!! Brawo, Dorota!!!
Dzięki Mariolko!
Mogłam troszke bardziej dopracować to masło ale zabrakło mi czasu.Sporo zajęła mi dekoracja Kubusia.
Musze sobie kupiś pisaki spożywcze , gdybym je miała to bez problemu narysowalabym np. kod kreskowy czy inne szczegóły , które znajduja sie na kostce masła. Tutaj sa czadowe : http://pan.freshsite.pl/sklep/index.php?cPath=27_135&osCsid=dc189f45cc21eed748c7fa952934372e .
Szkoda,ze nie widzałaś mojej kuchni po skonczeniu tych 2 tortów Normalnie armagedon!!
Dorotko jesteś niesamowita.Po prostu W I E L K A !!!
Dorotko pasowałabyś na moją synową
Vikuniu najpierw musze zapytać męża czy da mi rozwód . Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Jestes niesamowita !!!! Ogladam te Twoje torty zawsze z ogromnym podziwem .... to przeciez dziela sztuki .... jak to jesc ????
Bardzo mi miło luckystar ,że moje torty podobają sie Tobie . Pytasz jak to jeść... normalnie tak jak każde inne cacho. Tort może sobie być piekny ale najważniejsze ,żeby smakował.
Ja wiem skarbie, ale jak patrze na te Twoje cuda, to tak sobie mysle, ze gdybym ja cos takiego umiala wyczarowac, to pewnie bilabym gosci po lapach, zeby nie dotykali :))) i nie pozwolilabym im zjesc tego dziela :)))))
Kiedyś tak było hahahahhaha jak zrobiłam tort w stylu angielskim i musiałam go w koncu pokroić ( bo mój tata nie mógł sie doczekać ) to o mało mi serce nie pękło ale pozniej nie załowałam bo był przepyszny .
A teraz przewaznie pieke dla znajomych więc nie widze jak kroją moje ,,dzieła,, ;-) . Pozdrawiam serdecznie
Masła juz dawno nie jadłam,ale to Twoje wszamałabym z przyjemnością.
Bardzo sie ciesze Basiu
Ludzieeeee, czapki z głów przed talentem naszej Dorotyxx
Teresko co ja moge napisać po takim komentarzu...nie wiem czy bardziej sie ciesze,z tego ze uwazasz mnie za kogos utalentowanego czy ,że jestem Wasza ! Pozdrawiam baaaardzo serdecznie.
Ależ jesteś i utalentowana i nasza . Pozdrawiam również.
Cieszy mnie to ogromnie
nie no tego jeszcze nie było. super wygląda. gratuluje pomysłowości twoim znajomym,
pewnie wystawili twoje możliwości na próbę ale ty jak zwykle dałaś radę i efekt zarąbisty :)
pozdrawiam
Dzięki Kochana