Z okazji urodzin życzę Wam: -marzeń (żeby się spełniały) -przyjaciół (żeby pamiętali) -życia (żeby było kolorowe) -szczęścia (żeby nie opuszczało) -wakacji (by mogły trwać wiecznie).
Kochane Żarłoczki dziękuję Wam bardzo serdecznie za pamięć i życzenia tym bardziej że są to szczególne urodziny.Właśnie '' usiadłam na krzesełku'' tzn. skończyłam 40 lat ( chyba jestem już stara !!!!)
Użytkownik figusia napisał w wiadomości: > Kochane Żarłoczki dziękuję Wam bardzo serdecznie za pamięć i życzenia tym > bardziej że są to szczególne urodziny.Właśnie '' usiadłam na krzesełku'' tzn. > skończyłam 40 lat ( chyba jestem już stara !!!!)
co Ty figusia , ja skończyłam 40ści w tamtym roku :)) pamietaj że po czterdziestce czlowiek ma, troszke z osła troszke z lwa :)) pozdrawiam
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy makusia :)))
wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego!!!
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyją nam!!!!
Wszystkiego najlepszego
Niech gwiazdy jasno Wam świecą,
Niech życie wolno lecz wesoło Wam leci,
Niech zdrowie trzyma Was na wieki.
Z okazji urodzin życzę Wam:

-marzeń (żeby się spełniały)
-przyjaciół (żeby pamiętali)
-życia (żeby było kolorowe)
-szczęścia (żeby nie opuszczało)
-wakacji (by mogły trwać wiecznie).
Wszystkiego najlepszego!!!
Użytkownik figusia napisał w wiadomości:
> Kochane Żarłoczki dziękuję Wam bardzo serdecznie za pamięć i życzenia tym
> bardziej że są to szczególne urodziny.Właśnie '' usiadłam na krzesełku'' tzn.
> skończyłam 40 lat ( chyba jestem już stara !!!!)
co Ty figusia , ja skończyłam 40ści w tamtym roku :)) pamietaj że po czterdziestce czlowiek ma, troszke z osła troszke z lwa :)) pozdrawiam
Wszystkiego co najlepsze zyczy niutka
Serdecznie dziękuję wszystkim kochanym żarłoczkom za życzenia.To bardzo miłe móc otrzymać tyle cudownych życzeń,oby sie spełniły.Dziekuję.
Wiele szczęścia
życzy Basia
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzy Joanna

Sto lat i wszystkiego najlepszego !!!!
wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka, szczescia i spelnienia wszystkich marzen
Wszystkiego najlepszego