Kto kolwiek widział i kto kolwiek wie gdzie się podziali Ci dwaj dżentelmeni proszeni są o niezwłoczne powiadomienie na forum.Nie wiem jak Wam ale mnie jest smutno bez nich na naszym WŻ.Pozdrawiam
No nie od rana poszukiwani i jeszcze nie znalezieni ?cos niedobrego sie dzieje,Panowie odezwijcie si e i bedzie spokoj!!!! Moze wyjechali na dlugi wekend?
No to milego odpoczynku Jankowi (jak dobrze odpocznie to pelen wigoru wroci) a Ty Lajanie melduj sie niecnoto zobacz jak Ciebie (Was) mile wuzetowiczki i wuzetowcy oczekuja. A i ABY ni slychu ni widu i jeszcze tylu innych "starych wuzetowiczow"
ABA prosila przekazac,ze bierze udzial tylko w rozmowie na tematy gotowania.Jej robotki mozna ogladac na makatce,gdzie sie zalogowala. Czesto jest na WZ i sledzi watki.Jak trzeba pomoc to pomaga,czy to w glosowaniach do roznych konkursow czy rada. Swoja pomoca nie afiszuje sie na forum. Bardzo chetnie zobaczy sie z zarloczkami w Otominie we wrzesniu.Wysyla ucalowania dla wszystkich, ktorzy ja pamietaja i pozdrawia nowych zarloczkow :)
Kto kolwiek widział i kto kolwiek wie gdzie się podziali Ci dwaj dżentelmeni proszeni są o niezwłoczne powiadomienie na forum.Nie wiem jak Wam ale mnie jest smutno bez nich na naszym WŻ.Pozdrawiam
Mnie tez smutno
Janku, Lajanie wracajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie na działki pouciekali
A może ???
poszukajmy Kolegów.
No nie od rana poszukiwani i jeszcze nie znalezieni ?cos niedobrego sie dzieje,Panowie odezwijcie si e i bedzie spokoj!!!!
Moze wyjechali na dlugi wekend?
Tez zauwazylam , ze Panow nie ma :)
To prawda , ze smutno bez nich .
Pozdrowienia dla szukanych i szukajacych .
Beata
no ladnie!!!! oni znowu pija beze mnie !!!!
WRRRRRRRRR!!!!!!
Janek postanowil zrobic sobie urlop od WZ a o lajanie to nic nie wiem
No to milego odpoczynku Jankowi (jak dobrze odpocznie to pelen wigoru wroci) a Ty Lajanie melduj sie niecnoto
zobacz jak Ciebie (Was) mile wuzetowiczki i wuzetowcy oczekuja. A i ABY ni slychu ni widu i jeszcze tylu innych "starych wuzetowiczow"
majowkuja sie ludziska :)
ABA jest regularnie na WZ, przeglada, czyta,ale ma duzo zajec teraz ( w tym robotkowych na szydelku ), ale jest wciaz z nami :)))
to pozdrow ja serdecznie! A moze kiedys wstawi znowu jakies zdjecie swego nowego wydzierganego cuda?
ABA prosila przekazac,ze bierze udzial tylko w rozmowie na tematy gotowania.Jej robotki mozna ogladac na makatce,gdzie sie zalogowala. Czesto jest na WZ i sledzi watki.Jak trzeba pomoc to pomaga,czy to w glosowaniach do roznych konkursow czy rada. Swoja pomoca nie afiszuje sie na forum. Bardzo chetnie zobaczy sie z zarloczkami w Otominie we wrzesniu.Wysyla ucalowania dla wszystkich, ktorzy ja pamietaja i pozdrawia nowych zarloczkow :)