Witam zarloczkow i pozdrawiam serdecznie!! Dawno nie pisalam nic ale jakos nie moglam znalezc czasu...ufff Moja Martha ma juz 4 miesiace-nie wiem kiedy to minelo.Tak szybko ten czas leci.Jest bardzo grzeczna i zajada ze smakiem mleko mamusi hihi.Jej starszy braciszek bardzo dba o nia i mocno kocha.Zreszta zobaczcie sami ...... A ja postaram sie bardziej aktywnie uczestniczyc w zyciu WZ :)))
Ale fajna dziewczynka! A jaka "elegancka" I Braciszek tez fajniutki i jaki duuuzy juz! Z tym parasolem prawdziwa angielski "Gentelman" Wszystkiego dobrego dla was
Ale fajna dziewczynka! A jaka "elegancka" I Braciszek tez fajniutki i jaki duuuzy juz! Z tym parasolem prawdziwa angielski "Gentelman" Wszystkiego dobrego dla was
Prześliczne dzieci,mam nadzieje że dłuuugo będą grzeczne Twoje słoneczka
Mala sliczna!! Niech ci rosnie zdrowo......no i milo ze sie odezwalas. Pozdrowionka Kaska
Gratulacje!!! ja tez mam malutka córeczkę. 14go kończy dwa miesiące.
Fajnie,że się odezwałaś i na dodatek "obdarowałaś" nas takimi małymi "skarbami" :-) Super dzieciaczki! Pozdrawiam.
Madziorku - i ja Ci gratuluję wspaniałych dzieci !!
Ciebie baaaaaaaardzo serdeczniasto pozdrawiam i zyczę dużo zdrówka dla całej Twojej Rodzinki - Elek
Ale rosnie. A dopiero nam pisalas ze sie urodzila ;)
Dziekuje wam za bardzo mile komentarze!! buzka dla wszystkich!!!
madziorku babolku :) no to masz fajowa ekipe w domu :)
Taka slodziutka lalunia, no i ten super mezczyzna. Gratuluje tak udanych dzieciaczkow!!