Juz dawno nie zlapalam sie za pedzel.....no i ostatnio moj maz powiedzial mi tak "masz tu pastele i zabieraj sie do dziela" pedzle troche drogie ale i to dobre na poczatek co by se wyrobic reke....... i oto wyniki... krytykujcie bo to pomaga........
A to to maska, ktora zrobila i pomalowala moja corka w szkole jakies 6 lat temu....a ja reszte od siebie dolozylam no i wisi na scianie....
Mnie bardzo spodobal sie kwiat. Twarzy nie lubie wiec nie umiem ocenic, po prostu sie nie znam. Kiedys sama probowalam swoich sil w malowaniu (i nie tylko), ale jakos z czasem mi minelo. Skonczylo sie na tym, ze na razie mam zakupione pedzle wiec moze kiedys znow cos namaluje;)
Obejrzałam Twoje dzieła i jeśli miałabym oceniać jak w szkole to daję Ci niestety 2 (niedostateczny) za Twoje lenistwo, 5 (bardzo dobry) dostajesz za zrozumienie , że takiego talentu nie wolno zmarnowac, i ,że wzięłas sie do pracy a za widoczny efekt tej pracy dostajesz 5+. Na 6 trezba jeszcze popracowac
ten 6 to ... jak bym swoja byłą widział .. też nie mogła zamknąć buzi i posiedzieć cicho - he he he - Pozdrawiam. Maluj dalej. Picassa też nie rozumieli a jaką teraz kasę robią.....! Bo czyż wiadomo do końca czym jest sztuka ?????
Ciekawe prace :) Mnie tez podobał sie "krzykacz" (chociaz on chyba raczej ziewa a nie krzyczy ;))) i maska :) Fajnie, że wyrażasz sie malując i jesli będziesz to robiła częściej napewno będa powstawały ciekawe prace. Jeśli trochę zaburzone proporcje w niektórych dziełach były zamierzone, to nie ma co krytykować :)))) Czekam na następne prace... i do dzieła Balbinko :))))))))
Maluj, maluj Balbina, moj maz malowal (jakos teraz zaprzestal - moze go trzeba znow popchnac) ale Jego malowanie, to absolutna abstrakcja i wisi to wszystko na scianach. Najwiekszy mam ubaw jak przychodza znajomi i kombinuja co te poszczegolne obrazy przedstawiaja i kazdy ma inna wizje, a na koniec pytaja mnie "ale naprawde to co to jest?" ano dokladnie to co kazdy z was wczesniej powiedzial - odpowiadam. Mnie sie te Jego bochomazy podobaja i to jest najwazniejsze, a druga rzecz to facet ma zajecie i to duzo lepsze niz np. wedkarstwo, ktorego ja akurat pewnie nie umialabym zaakceptowac :)))
Juz dawno nie zlapalam sie za pedzel.....no i ostatnio moj maz powiedzial mi tak "masz tu pastele i zabieraj sie do dziela" pedzle troche drogie ale i to dobre na poczatek co by se wyrobic reke....... i oto wyniki... krytykujcie bo to pomaga........
A to to maska, ktora zrobila i pomalowala moja corka w szkole jakies 6 lat temu....a ja reszte od siebie dolozylam no i wisi na scianie....
a po co krytyka??? maluj dalej !!! mi sie podobaja!! pozdrawiam! madziorek
Przedmówczyni z ust mi słowa wyjęła, a właściwie spod klawiatury ;-) Naprawdę jestem pod wrażeniem, co tu krytykować?
Bardzo mi sie podoba ten z otwarta buzia:) Labdek i skrzydla tez sa swietne. Masz w sobie cos z duszy artysty:) gratuluje talentu.
Balbinko bardzo mi sie podobaja Twoje obrazy. Najbardziej kwiat i krzykacz. Maluj dalej!
Ta otwarta buzia...najlepsza...
Bahus
Szczególnie kwiat i skrzydła cudowne
Mnie bardzo spodobal sie kwiat. Twarzy nie lubie wiec nie umiem ocenic, po prostu sie nie znam.
Kiedys sama probowalam swoich sil w malowaniu (i nie tylko), ale jakos z czasem mi minelo. Skonczylo sie na tym, ze na razie mam zakupione pedzle wiec moze kiedys znow cos namaluje;)
Brawo!!!! Piekne prace. Maluj dalej . Pozdrawiam
Ten kwiat idealnie pasowałby do mojego pokoju .
Cuda robisz kobieto!! Gratuluje talentu !
ziewajaca buzia jest piekna :)
Obejrzałam Twoje dzieła i jeśli miałabym oceniać jak w szkole to daję Ci niestety 2 (niedostateczny) za Twoje lenistwo, 5 (bardzo dobry) dostajesz za zrozumienie , że takiego talentu nie wolno zmarnowac, i ,że wzięłas sie do pracy a za widoczny efekt tej pracy dostajesz 5+.
Na 6 trezba jeszcze popracowac
Dzieki wam wszystkim za wspierajace slowa....Vikuniu, z tym lenistwem to trafilas w dziesiatke!!!! Moj nauczyciel z plastyki mi to zawsze wypominal.
ten 6 to ... jak bym swoja byłą widział .. też nie mogła zamknąć buzi i posiedzieć cicho - he he he - Pozdrawiam. Maluj dalej. Picassa też nie rozumieli a jaką teraz kasę robią.....! Bo czyż wiadomo do końca czym jest sztuka ?????
Jak dla mnie to twoje obrazy są bardzo śliczne. Powiesiłabym sobie takie na ścianie w mieszkaniu.
Naprawdę super!!!
Ciekawe prace :) Mnie tez podobał sie "krzykacz" (chociaz on chyba raczej ziewa a nie krzyczy ;))) i maska :)
Fajnie, że wyrażasz sie malując i jesli będziesz to robiła częściej napewno będa powstawały ciekawe prace.
Jeśli trochę zaburzone proporcje w niektórych dziełach były zamierzone, to nie ma co krytykować :))))
Czekam na następne prace... i do dzieła Balbinko :))))))))
Maluj, maluj Balbina, moj maz malowal (jakos teraz zaprzestal - moze go trzeba znow popchnac) ale Jego malowanie, to absolutna abstrakcja i wisi to wszystko na scianach. Najwiekszy mam ubaw jak przychodza znajomi i kombinuja co te poszczegolne obrazy przedstawiaja i kazdy ma inna wizje, a na koniec pytaja mnie "ale naprawde to co to jest?" ano dokladnie to co kazdy z was wczesniej powiedzial - odpowiadam. Mnie sie te Jego bochomazy podobaja i to jest najwazniejsze, a druga rzecz to facet ma zajecie i to duzo lepsze niz np. wedkarstwo, ktorego ja akurat pewnie nie umialabym zaakceptowac :)))