Masaze znam są ekstra.Najlepiej przy tej okazji przejść na lekkostrawną dietę...takie diety można dostac lub kupić od instruktorki...zmiejszają sie obwody ud,pasa,bioder i lekko znika celulit (niektóre moje współtowarzyszki rollowania mówiły,że bardzo...ale one są młodziutkie)... Mnie ten masaż bardzo odpręża.
Basiu, a czytałam, że po tych masażach kobietkom popękały naczynka itp. Wiesz coś o tym? A może korzystałaś też z platformy, bo chybabym wzięła cały zestaw. Mam miesiąc żeby poprawić swój wygląd i 2 miesiące żeby się rozebrać na plaży.
Zapisałam się na serię rollowania. Koleżanki chodziły i są zachwycone wynikami. Może ktoś z was ma jakieś doświadczenia z takimi masażami?
Masaze znam są ekstra.Najlepiej przy tej okazji przejść na lekkostrawną dietę...takie diety można dostac lub kupić od instruktorki...zmiejszają sie obwody ud,pasa,bioder i lekko znika celulit (niektóre moje współtowarzyszki rollowania mówiły,że bardzo...ale one są młodziutkie)...
Mnie ten masaż bardzo odpręża.
Basiu, a czytałam, że po tych masażach kobietkom popękały naczynka itp. Wiesz coś o tym?
A może korzystałaś też z platformy, bo chybabym wzięła cały zestaw. Mam miesiąc żeby poprawić swój wygląd i 2 miesiące żeby się rozebrać na plaży.