Witajcie kochani ..... muszę Bahusową machinę uruchomić ...chodzi o fluidy ..... są potrzebne dla mojej córci Agnieszki , która sie dziś broni o godz 11,00 .....ja już mam nerwa , a co dopiero moje dziecię .. Prosze o trzymanie paluszków .............nie dziękuję żeby nie zapeszyć . .
Ja też już kciuki trzymam i najlepsze fluidy do Agnieszki śle :))) Swoją drogą Bea39 ma w 100% rację !!! Agnieszka sobie swietnie poradzi !!!!!! ... nio ale kciuków trzymanie nie zawadzi ..... :)))
Krysiu, z całego serca GRATULUJĘ !!!! Cieszę się, że już po wszystkim:) Sama nie tak dawno się broniłam i wiem, że był to niesamowity stres nie tylko dla mnie, ale również dla moich najbliższych. Jeszcze raz gratulacje dla córki !!!!! Pozdrawiam cieplutko!
No ładnie!!! Bez moich fluidów się obyło :-))) Myśę, że te "bahusowe" też nie były potrzebne, bo dziewczyna zdolna i tyle. Gratulacje!!! Mamusi też gratuluję takiej zdolniachy w domu :-)
No wiedziałam, że tak się skończy....a jakby inaczej miało być... Gratulacje dla córki w związku z piękną obroną a dla Ciebie..........no też gratulacje, ale córeczki udanej. Pozdrawiam1
KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agunia .......i jej mama .......dziękujemy za trzymanie paluszków ............zawsze wiedziałam że jesteście WIELCY !!!!!!!!!!! Zawsze można na Was liczyć ..............no tak ...żarłoczna rodzinka ,,inaczej być nie mogło.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!! no to siup!!!!!!!
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości: > spoznilem sie z czytaniem :) urlopik mialem. mimo twego uwazam ze Aga to > zdolna bestia jak jej matka wiec da sobie rade :) cmoki dla WAS :) pozdr.....
Bodek...jesteś bardzo "do tyłu" ona już sobie radę dała....wczoraj. Ogranicz spożycie.... Bahus
Witajcie kochani .....
, a co dopiero moje dziecię ..
muszę Bahusową machinę uruchomić ...chodzi o fluidy .....
są potrzebne dla mojej córci Agnieszki ,
która sie dziś broni o godz 11,00 .....ja już mam nerwa
Prosze o trzymanie paluszków
.............nie dziękuję żeby nie zapeszyć .
.
Trzymam !!!
Fliudy juz do Was leca :) Trzymamy kciuki.
Wysyłam fluidy i trzymam kciuki. A co do tego nerwa to pewnie mama ma więszego jak córka. Zawsze tak jest że to my przeżywamy bardziej. Pozdrawiam.
Obroni i zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz
Już posyłam moc fluidów, a o 11 jeszcze więcej:)
Ja też już kciuki trzymam i najlepsze fluidy do Agnieszki śle :)))
Swoją drogą Bea39 ma w 100% rację !!! Agnieszka sobie swietnie poradzi !!!!!!
... nio ale kciuków trzymanie nie zawadzi ..... :)))
Pozdrawiam .
i ja trzymam :)
Wysyłam fluidy i trzymam kciuki.
Trzymam kciuki, napewno sobie poradzi.
Trzymam mocno! Będzie dobrze!!!
Ja tez trzymam kciuki!!! Moja sie bedzie bronic w lipcu! Pozdrawiam!
Dochodzi jedenasta, zaczynam zaciskać kciuki. Będzie dobrze.
Machina rozgrzana do czerwoności. Pracuje na całej mocy....
Bahus
Dodatkowo cały czas zaciskam kciuki
Juz sie melduje z fluidami :))) Bedzie dobrze :)))
. ...........UPRZEJMIE DONOSZĘ..........
Jestem po rozmowie z Agnieszką ......z magisterki ....5
.......z obrony .........5
.......na dyplomie ....4+
UFFFFFF>>>>>>>>>>>>>>>kamień z serca ...
nie zdążyłam trzymać,ale gratuluję z całego serca!!
Tak szybko wszystko sie działo...nie zdązyłam z kciukami...
Ale bardzo serdecznie gratuluję!!!
Zdolna Córa...ale po takiej Mamie !!!
Krysiu, z całego serca GRATULUJĘ !!!! Cieszę się, że już po wszystkim:) Sama nie tak dawno się broniłam i wiem, że był to niesamowity stres nie tylko dla mnie, ale również dla moich najbliższych. Jeszcze raz gratulacje dla córki !!!!! Pozdrawiam cieplutko!
gratulacje Krysiu dal córci :))
No tak - z moim refleksem dzisiejszym to teraz tylko SIUPNAC pozostaje
:))))
GRATULACJE !!!!
Marinik ..........ja tam SIUPAM ...hihihihih
siup siup siup :):):):):) i siup
........nio to i ja do siupania się przyłączam :)
Gratuluję ... gratuluję i raz jeszcze gratuluję !!!!!!!!!!!!
ja sie spozniłam z fluidami wiec chociaz pogratuluje
Wszyscy cały dzień trzymamy kciuki! Wzięłam urlop specjalnie :-)
No ładnie!!! Bez moich fluidów się obyło :-))) Myśę, że te "bahusowe" też nie były potrzebne, bo dziewczyna zdolna i tyle. Gratulacje!!! Mamusi też gratuluję takiej zdolniachy w domu :-)
No wiedziałam, że tak się skończy....a jakby inaczej miało być...
Gratulacje dla córki w związku z piękną obroną a dla Ciebie..........no też gratulacje, ale córeczki udanej. Pozdrawiam1
KOCHANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to siup!!!!!!!
Agunia .......i jej mama .......dziękujemy za trzymanie paluszków ............zawsze wiedziałam że jesteście WIELCY !!!!!!!!!!!
Zawsze można na Was liczyć ..............no tak ...żarłoczna rodzinka ,,inaczej być nie mogło.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIEKUJĘ !!!!!!!!!!!
GRATULACJE !!!!! A ja sie na szampana zalapalam :))) SIUP !!!!
spoznilem sie z czytaniem :)
urlopik mialem.
mimo twego uwazam ze Aga to zdolna bestia jak jej matka wiec da sobie rade :)
cmoki dla WAS :)
pozdr.....
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:

> spoznilem sie z czytaniem :) urlopik mialem. mimo twego uwazam ze Aga to
> zdolna bestia jak jej matka wiec da sobie rade :) cmoki dla WAS :) pozdr.....
Bodek...jesteś bardzo "do tyłu" ona już sobie radę dała....wczoraj. Ogranicz spożycie....
Bahus
piszac ze da sobie rade mialem na mysli nie tylko egzaminy a przyszlosc :P:P:P:P
Użytkownik Bodek napisał w wiadomości:

> piszac ze da sobie rade mialem na mysli nie tylko egzaminy a przyszlosc
> :P:P:P:P
No chyba "że"..............Cofam wniosek o ograniczenie spożycia.
Bahus